Artık Gerçekten Sıkıldım

Cidden yaşına göre uğraştığın işler bana çok boş geldi. Her insan senin doğana uyacak değil, her insanla süper ötesi anlaşacak değilsin. Sitende kalma, ufkunu genişlet. Sitenin dışında da koskoca bir dünya, insanlar ve yaşamaya hazır bir hayat var. Sevdiğin kız seni bunlar yüzünden terk ettiyse bunlara zaman harcayacağına biraz ona zaman harcasaydın belki şu an onla olabilirdin :)

Bu arada savaşarak hem kendine hem de karşındakine zarar verirsin. Kesinlikle savaşma, seviş. Aynı cins ise barışmak da bir alternatif tabii ki. Tecrübe ile sabit...

18 yaşında aklı başında biri olarak, o tarz insanlar ile takılmaman gerektiğini bilmen lazım. Madem seni mutsuz ediyorlar, uzak duracaksın. Gerektiği yerde kavganı da edeceksin yada gidip ailesi ile konuşacaksın. İlla ki o ortam da bulunmak zorunda değilsin. Vakit geçirebileceğin bir arkadaşın olsun site de top oynayacak yaşı geçtiğini düşünüyorum. 18 yaşındasın. Derslerine çalış, sitenin dışında çık gez dolaş. Yalnızlığını giderebilmek adına yapabileceğin çok şey var. Oyun oynamak, ailen ile vakit geçirmek, bir kursa yazılmak hangisi olduğu hiç fark etmez. (Örnek; İngilizce, yüzmek, futbol, gezi,) oralarda yeni ve düzgün arkadaşlıklar edinebilirsin. Sadece hayatında o sitede ki insanlara yer vermemelisin. Bilmem anlatabildim mi ?

Son düzenleme:
Teknikleri var:
1-Bilindik bir yöntem, sorunu aranızda çözmeye çalışın olmazsa kan akıtana kadar döv.
2-Tavsiye ettiğim, bir daha onlarla görüşme.

18 yaşındasın. Sitedeki çocuklarla top oynayıp, kavga edecek derecece tartışma yaşıyorsun anladığım kadarıyla. Karşındaki kişinin davranışları hoş değil ancak karşındakinin sana öyle davranmasına sen fırsat veriyorsun tahminim. Sorun biraz seninle alakalı. Mantığınla hareket et ve kendinde olan yanlışları düzeltmeye çalış. Dövme, sövme mantıklı hareketler değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı