Artık Gerçekten Sıkıldım

Şimdi uzlaşamıyorsan 2 yol var;
1-(Bu biraz eski usül ve şiddet içerir.) Onunla aranda neden böyle birşey olduğunu sor, aramızda ne sorun var gibi tarzı soru sor. Eğer yine kavga çıkarırsa hastanelik edene kadar döversin.
2-Bir daha onla konuşma, görüşme, takılma.
Başka kimse yok ki takılacak. Ne yapıyim öylesine yalnız mı takıliyim.

Şiddet en en en en en en son başvurulacak çare. Şahsi kaanatim başvurmayın. Artık cinnet geçirirsiniz bir anlık buhranda belki düşünülebilir fakat öncelikle sorun yaşadığınız kişi akli melekeleri yerinde mi? Ölçüp tartma işlerini yapabiliyor mu? Bu kadar yüreği nasıl yemiş vb. soruları kendinize sorup ona göre uzlaşma gitmelisiniz. Belki karşı tarafın zihin gelişimi bir yerde tıkanmış olabilir nerden bileceksiniz?

Baktınız olmuyor doğru yolu göremiyor kendini bilmezin teki zaten bu durumlar için güzel bir sözümüz de mevcut. Allah yarattı demeyin. :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL: Şaka şaka darp yok darp yok hoca! Sessizce bulunduğu ortamdan uzaklaşacaksınız. Hayatınızda varlığı olmayacak. Yine de şu sözü demeden konuyu kapatmayacağım.

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

Genelde bu tarz durumlarda kavga çıkar zaten. Ben de değişik durumlar yaşadım ne zaman kavga etsem karşıdaki kişi ile aram daha iyi oldu:D Sen çok bir şey yapma ama zaten durum oraya doğru kayıyor. Demek istediğimi anladın sanırım? :)

18 yaşındayım.
Tamam bak, 1-2 sene daha sabret, 21 yaşından sonra takmayacaksın boş şeyleri. Başlarım ya diyeceksin. Daha dogrusu artık kafana taktıgın şeyler bir oyun sitesindeki çoluk çocuktan daha önemli şeyler olmaya başlayacak. Yukarda şiddet tek çözüm diyen kardeşlerimin henüz 20 yaşının altında olduguna inanıyorum. Bak bir kardeşim de takma demiş o da benim yaşlarımın civarında :D. Kız mevzularını falan da öyle takmayacaksın. Çünkü bir şey oluyorsa artık ciddi olması gerekecek. Eğer birini bir şeyi kafaya takacaksan gerçekten önem arz etmesi gerekecek. Yani sana tavsiyem "niye böyle oluyor, niye şöyle oluyor diye" diye takma, bir paradoks şeklinde düzelir her şey. Hayatta en sevdiğin zaman dilimi kafanın tamamen düşüncelerden arındığı(kafa dagıtıyom derlerya) meditasyon yapanlarınki gibi anlar olmaya başlayacak :).

18 yaşındaysan ve arkadaşlarından rahatsız oluyorsan onlarla arkadaşlık kurmayı bırak. Mesela git gez dolaş. Lise arkadaşlarının yanına git. Onlarla takıl. Yavaş yavaş sitendeki arkadaşlarını unut.

Savaşma seviş, tecrübe ile sabit fakat karşı cins ile.
Onaylıyorum. Tecrübe ile sabit.
Onu bir tartışma içerisinde yere ser. Darp edecek olursan sana patlar.
Mesela giriştiğiniz tartışmada maç sırasında yaptığı bir hatayı haksız yere yıkmaya çalışıyorsa olası hamlelerden ve o anki durumun hamlelemelerinden bahset. Sana karşı ya kozu olmadığından daha çok patlayacak (haliyle daha da beter edebileceksin), ya da elinde sonunda seninle konuşmaktan çekinecek. Onun içine işle. Tartışmalarında önce tartışmacı bir anlatım izle. Onu entel yorumlar ve açıklarıyla düşür, ardından da tartışmayı onun üzerine yığ. Onun konuşmasına izin vermeyip tartışmayı onun üzerine yığarsan, üzerine de ona ezici tavırla girersen altta kalır. Son vuruş için de kanasusamış bir tavırla hatalarını yüzüne çarp ve acizliğini bildir. Bu acizliği ile sana asla ters düşmemeli. Ona o an için karanlıkta kalmış bir çocuktan farksız olduğundan bahset. Her an arkadan bilinmezlik gelip kellesini koparabilir. O, artık cehennemdedir.
Bunu daha önce yapmışımdır. Tecrübe ile sabit.
Sonu biraz ``baharatlı`` bitti gerçi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı