Sıkıldım artık

Hakikaten bazı konularda sizin gibi gerçekten sıkıldım. Özellikle de saçma sapan medya (bazıları hariç) haberleri ve Siyasi tartışmalar beni ilgilendirmiyor. Canım sıkıldığında TV'ye baktığımda neredeyse düzgün bir dizi gibi bir program da kalmadı. Sonra haber kanallarında saçma haberler ve suni gündemleri gördüğümde direkt kapatıyorum. Şu anda hayatımı yaşıyorum gibi ancak tam anlamıyla değil. Birkaç eğlence kaynağım Spotify'ı açıp Technopat Sosyal'e bakmak, Eğlence haline getirdiğim Geometri soruları, bulmaca veya sudoku çözmek, Sevdiğim derslere çalışıp soru çözmek ve Boş ve aynı zamanda havanın güzel olduğu zaman telefondan Spotify'ı açıp bisiklet sürmek (tabii ki bir kulağım ve gözlerim yolda. Başıma hiç bir şey gelmedi.) kaldı sadece. Bunlarla mutlu olmaya ve hayata tutunup tadını çıkararak yaşamaya çalışıyorum.

Yaşam umudunuzu kaybetmeyin, çünkü kaybettiğinizde yaşam enerjiniz düşmeye başlar ve her gün acı çekersiniz ve kendinizi kaybedersiniz ve kötü yollara veya intihara kadar sürüklenebilirsiniz. Evet, hayat şartları kötü olabilir ve bunu düzeltecek gücünüz yok, o yüzden ilk önce kendi düzeltebileceğiniz şeyleri düzeltin, kimseyi umursamayın ne derse desinler, başarıya ulaştığınızda sizden nefret eden insanlar kudurtursunuz ve hayattan zevk almaya başlarsınız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, sonumuzu hayretsin, sabretmek gerçekten de zor ancak sabreden meyvesini elbet alır.

Her şeye rağmen umudumu kaybetmeden, beni güldürebilecek ve bana güzel vakit geçirtecek şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. 11. sınıf oldum ve bana da ufaktan YKS korkusu gelmeye başladı. Her halimize şükredip daha iyisi olması için çabalamamız gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı