Sıkılınca ne yapılmalı?

İmkanım var Allah'a şükür. Atıcılık (Ok) dersleri almıştım 8. sınıfta. Tekrar gitmek istiyorum ama yaylar bisikletten daha pahalı . ama kamp yapmayı en yakın zamanda deneyeceğim.

İmkanım var Allah'a şükür. Atıcılık (ok) dersleri almıştım 8. sınıfta. Tekrar gitmek istiyorum ama yaylar bisikletten daha pahalı . Ama kamp yapmayı en yakın zamanda deneyeceğim.

Umarım tekrar kendinle barışırsın hocam. Mutlu olmanı temenni ederim.

Sıkılınca tekrar Witcher 3'e başlanıp farklı sonla bitirilmeli.

İlk olarak oyun oynarım ama o da ne PC kaldırmıyor koş internet kafeye PUBG Steam zamanı

Üşengeç biri değilsen hobi edinebilirsin resim cizmek yazılım öğrenmek vsvs bende boşboş takılıyorum üşengeç olduğum için uğraşasım gelmiyor hobilerle.

Umarım tekrar kendinle barışırsın hocam. Mutlu olmanı temenni ederim.
Teşekkürler kankam. Sen de mutlusundur inşallah.
Hayyar profil fotoğrafın çok güzel ya.
Teşekkür ederim ama o güzelliği poki'ye borçluyuz gibi
Sıkılınca tekrar Witcher 3'e başlanıp farklı sonla bitirilmeli.
Witcher 3 sarmadı ve ortalarında bırakmıştım. Technopat'ta bir konuda da yazmıştım tekrar şans vereceğim diye. Bir ara oynayacağım.
Hiç sıkılmıyorum çünkü oturduğum yerden oyun kodları kazanıyorum.
Nasıl hocam? anlat yararlanalım
İlk olarak oyun oynarım ama o da ne PC kaldırmıyor koş internet kafeye PUBG Steam zamanı
Oyun oynamak artık çok ilgi çekici değil maalesef
Üşengeç biri değilsen hobi edinebilirsin resim cizmek yazılım öğrenmek vsvs bende boşboş takılıyorum üşengeç olduğum için uğraşasım gelmiyor hobilerle.
Önceki mesajlara bakabilirsin aklına gelebilecek çoğu şeyi yaptım ( Yazılım ve resim çizmekte dahil).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…