Sıkılınca ne yapılmalı?

Kadın konusunda çok haklısın çok garip bir dönemdeyiz. Psikolojik destek alıyorum. Aklıma edinebilecek hobi gelmiyor (enstrüman ve PC başındaki her şeyi biliyorum veya denedim). Spor yapıyorum. Ben sadece farklı şeyler istiyorum. Yeni şeyler. Böyle hep kurs hep PC hep spor artık kafam kaldırmıyor. + olarak sınav yaklaşıyor onunda stresi iyice kaldıramıyorum. Kız konusunda bir de takmamak lazım ama ergenlik döneminde bir kıza aşık olmuştum. Hala o kızı seviyorum veya bilmiyorum hoşlantıda olabilir hep böyle sevgilisiylede fotoğraflarını görünce oda biraz moral bozuyor (yanlış anlamayın takıntılı değilim sadece öyle hoşlantı :D).

Kamp yapabilme imkanın varsa kamp yapmanı öneririm iyi gelir ama yasak sanırsam. Lise aşkı bir başka oluyor evet, maalesef aynı durumdayız. Aklın başkasındayken emin ol farklı kızlarla flörtleşmekten de zevk almayacaksın o işi oluruna bırak. Eğer Bolu'da yaşıyorsan arkadaşın olmak isterim. Sınava gelince de tüm hayatını kıytırık sorulara bağlama hocam. Hedefin ne bilmiyorum ama akademik başarın iyi değilse deli gibi zorlama derim mantıklı değil. Ama tabii düzenli bir şekilde çalışmak lazım.

Kurslara yönelebilirsin.Yabancı dil,işaret dili veya spor yapabilirsin.Futbol basketbol tenis.Yakınında havuz varsa orada yüzebilirsin.

Akşamları hafif rüzgar eserken kulaklıkla müzik dinlemek.
Ben de senin benzer bir durumundayım. Sadece beynini boş bırakma yeter. Bir şey düşün bir şey yap hiç fark etmez.

Bisikletle ufak turlar yapmak. Sırtına bir saklama kabına yemek su falan koymak.

Aslına bakarsan gerçekten çok mantıklı ama altı yıl profesyonel olarak bisiklet sporu yaptım her tek başıma çıktığım antrenmanda canım sıkılırdı. Yanına sohbetinden hoşlandığın birini bulursan tadından yenmez gerçekten. Bisikletin mental olarak iyi geldiğine dair bilimsel makaleler de var arkadaşa katılıyorum.

Aslına bakarsan gerçekten çok mantıklı ama altı yıl profesyonel olarak bisiklet sporu yaptım her tek başıma çıktığım antrenmanda canım sıkılırdı. Yanına sohbetinden hoşlandığın birini bulursan tadından yenmez gerçekten. Bisikletin mental olarak iyi geldiğine dair bilimsel makaleler de var arkadaşa katılıyorum.

Ben çok amatörüm mesela 2 3 saat gezerim bu yüzden çok sıkılmam, akşam olunca belki bir daha sürerim. Binmeden önce ya nereye gideceğim ki falan diyorsunuz fakat ayak yerden kesilince sıkıntı bitiyor.

Kamp yapabilme imkanın varsa kamp yapmanı öneririm iyi gelir ama yasak sanırsam. Lise aşkı bir başka oluyor evet, maalesef aynı durumdayız. Aklın başkasındayken emin ol farklı kızlarla flörtleşmekten de zevk almayacaksın o işi oluruna bırak. Eğer Bolu'da yaşıyorsan arkadaşın olmak isterim. Sınava gelince de tüm hayatını kıytırık sorulara bağlama hocam. Hedefin ne bilmiyorum ama akademik başarın iyi değilse deli gibi zorlama derim mantıklı değil. Ama tabii düzenli bir şekilde çalışmak lazım.
Kamp için herşeyim var ama hiç gitmedim :D. Evet lise aşkları çok güzel ama sıkıntılı yapacak birşey yok :(. Maalesef Bolu'da değilim Ankara'dayım. ama Ankara'ya gelirsen görüşebiliriz. Yani sorulara bağlamıyorum herşeyi öğrenmeye çalışıyorum. Fizik hariç sayısal derslerimin güzel olduğunu düşünüyorum özellikle kimya ve çok severim. Tabiiki emek olmadan yemek olmaz demiş atalarımız.
Bisikletle ufak turlar yapmak. Sırtına bir saklama kabına yemek su falan koymak.
Bisikletle ekibimiz vardı ve bisikletle yapılabilecek çoğu şeyi yaptım ve artık bisikletimi küçüğüme devrettim yenisini alacaktım fakat çok pahalıydı ve arkadaşlarım artık yok.
Kurslara yönelebilirsin.Yabancı dil,işaret dili veya spor yapabilirsin.Futbol basketbol tenis.Yakınında havuz varsa orada yüzebilirsin.
Yüzmeyi severim arada yaparım. Spor dediğim gibi hergün yapmaya çalışıyorum. Rugby alanına yöneliyorum. C2 ingilizcem var ve kurslara çok gittim.
Akşamları hafif rüzgar eserken kulaklıkla müzik dinlemek.
Ben de senin benzer bir durumundayım. Sadece beynini boş bırakma yeter. Bir şey düşün bir şey yap hiç fark etmez.
Kesinlikle fakat beynimi neyle dolduracağımı bulamıyorum.
Kesinlikle bizde çok eğlenirdik ama dediğim gibi hiçbiri yok artık ne bisikletim ne arkadaşlarım.
Ben çok amatörüm mesela 2 3 saat gezerim bu yüzden çok sıkılmam, akşam olunca belki bir daha sürerim. Binmeden önce ya nereye gideceğim ki falan diyorsunuz fakat ayak yerden kesilince sıkıntı bitiyor.
Evet kesinlikle katılıyorum tek başıma olsam bile o hızı, rüzgarı hissedince kendime gelirdim. ama durum anlattığım gibi.
inşallah öyledir :D

Herkesin fikri kendine ama bence ibadet canı sıkıldığı için yapılacak bir şey değil bu Allah'ın bize verdiği görev.
Herkesin fikri kendine ama bence ibadet canı sıkıldığı için yapılacak bir şey değil bu Allah'ın bize verdiği görev.
Ben yeni bir etkinlik olarak düşünüp yazdım.Zaten konuyu yazan arkadaş çok etkin,zeki, kendini çok geliştirmiş birisi.O yüzden tek başına araştırıcaksa erkenden başlayabilir yazdım.Ve de insanlar ve cinler ibadet için yaratıldı .Asıl amaç bu olmalı tabiki de.

Bilmiyorum hocam bizde yarış stresi de olduğu için olabilir. Hatta bazen zevk değil de eziyete dönüşürdü.
Kesinlikle bizde çok eğlenirdik ama dediğim gibi hiçbiri yok artık ne bisikletim ne arkadaşlarım?

Haklısın dostum pahalı bir spor. Bırak almayı sporu bıraktığımdan beri elimde kalan üç bisikleti ve malzemeleri satamadım yaklaşık bir sene olmasına rağmen. Kamp yapmayı bir tecrübe et derim eminim zevk alırsın. İmkanın varsa atıcılık vs. de yapabilirsin rahatlatıcı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı