PatatesliSucuk
Decapat
Son zamanlarda çok canım sıkılmaya başladı. Zevk aldığım şeylerden artık alamıyorum, uzaklaşıyorum. Önerileriniz var mıdır? Biraz birikimim var ama ne yapabilirim?
Son zamanlarda çok canım sıkılmaya başladı. Zevk aldığım şeylerden artık alamıyorum, uzaklaşıyorum. Önerileriniz var mıdır? Biraz birikimim var ama ne yapabilirim?
Kaç yaşındasın? Sevdiğin fakat şu an sıkıldığın şeyler neler? Birikmiş para dediğin ne kadar bir miktar?
Temel olarak zaten herkes yapmadığın veya yapmadığın ama ilgilendiğin bir şeyi önerecek.
Okullar kapandığı için arkadaşlarından uzak kalmışsındır. Arkadaşlarınla vakit geçirirsen sıkılmazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.