Sıkılmak nasıl giderilir?

PatatesliSucuk

Decapat
Son zamanlarda çok canım sıkılmaya başladı. Zevk aldığım şeylerden artık alamıyorum, uzaklaşıyorum. Önerileriniz var mıdır? Biraz birikimim var ama ne yapabilirim?

Son zamanlarda çok canım sıkılmaya başladı. Zevk aldığım şeylerden artık alamıyorum, uzaklaşıyorum. Önerileriniz var mıdır? Biraz birikimim var ama ne yapabilirim?

Okullar kapandığı için arkadaşlarından uzak kalmışsındır. Arkadaşlarınla vakit geçirirsen sıkılmazsın.

Kaç yaşındasın? Sevdiğin fakat şu an sıkıldığın şeyler neler? Birikmiş para dediğin ne kadar bir miktar?

Temel olarak zaten herkes yapmadığın veya yapmadığın ama ilgilendiğin bir şeyi önerecek.

17 yaşındayım. 200.000 TL üstü bir param var şu an. Oyun oynarım. YouTube'a video yüklerim. Şarkı listelerim.

Okullar kapandığı için arkadaşlarından uzak kalmışsındır. Arkadaşlarınla vakit geçirirsen sıkılmazsın.

Okula gitmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Farklı şeylere yönelin hocam örneğin yazılım öğrenmek olabilir müzik yapmakla uğraşmak olabilir. Farkli oyunlar oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı