Sıkıntı İçindeyim

• Konuyu başlatan vbios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 394
Makaleler
4
Forumda dertleşmeyi severim, sadece konu açsam bile rahatlıyorum.

Ticaret hayatım artık o kadar karıştı ki güvendiğim bir tamirci olan kişi sanırım beni yolmaya çalışıyor. Arkamdan bir şey çevirdiğine eminim, 20 tane karttan 1 tane kartı tamir edebildi sadece. Arkadaş gibi davranıyor ama beni dolandırıyor gibi sıkıntı içindeyim.

Forumda dertleşmeyi severim, sadece konu açsam bile rahatlıyorum.

Ticaret hayatım artık o kadar karıştı ki güvendiğim bir tamirci olan kişi sanırım beni yolmaya çalışıyor. Arkamdan bir şey çevirdiğine eminim, 20 tane karttan 1 tane kartı tamir edebildi sadece. Arkadaş gibi davranıyor ama beni dolandırıyor gibi sıkıntı içindeyim.
Değerli büyüğüm, şüphelendiğiniz konuda, şüphelendiğiniz kişiyi darlayın. Kendiniz düşünmek yerine kişiyi rahatsız edin. Eğer suçsuzsa biraz aranız bozulur fakat hayatı zehir etmekten iyidir.

Hocam kim olduğu umrunuzda olmasın aş iştir. Bunu direkmen yüzüne karşı belirtmenizi tavsiye ediyorum ve sabır diliyorum. Sonuçta herkesin payı neyse odur kimseyi beslemeyin besletmeyin. Yarın eşiniz çocuğunuz varsa Allah bağışlasın yoksa, giyim ihtiyaç bakım herşeyden sorumlu olucaksınız. Siz darlayın siz ezin gerekirse ama ezilen taraf olmayın iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı