Sıkıntılarım var

Berke_ Bayram

Femtopat
Yer
CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor.
Daha fazla  
Arkadaşlar bende galiba okb hastalığı var (takıntı hastalığı) mesela Valorant oynarken mouse scrolunu ileri geri yapmazsan çok kötü bir şey olacak gibi bir düşünceye kapılıyorum. Bir örnek daha vereyim oyun oynarken koltuğun arkasına bakmazsan kötü bir şey olacak bu gibi düşüncelere beni zorluyor. Bu hastalığı bırakamam için bir öneriniz var mı? Yardıma ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende galiba okb hastalığı var (takıntı hastalığı) mesela Valorant oynarken mouse scrolunu ileri geri yapmazsan çok kötü bir şey olacak gibi bir düşünceye kapılıyorum. Bir örnek daha vereyim oyun oynarken koltuğun arkasına bakmazsan kötü bir şey olacak bu gibi düşüncelere beni zorluyor. Bu hastalığı bırakamam için bir öneriniz var mı? Yardıma ihtiyacım var.
Hastalığını kabullen. Tedavisi yok maalesef:(.
Ama terapiye gidebilirsin. Rahatlarsın en azından.

Bende de var o şey R6 oynarken abuk subuk elli tane tuşa basıyorum rahatlatıyor basmassam da elim kırılcakmış gibi ağrıyor.

Ben de Logitech G serisi mouselara tıklamayı çok seviyorum.
Bağımlısı oldum aşırı zevkli tıklaması.
Tıklamadan duramıyorum.

Bir arkadaşımı (kendimi) bu tür düşünceler kaplıyordu. Bir gece yarısı uykumdan uyandım ve dedim ki. Evet buldum! Hemen arkadaşımı aradım. Zaten haftanın 5 gecesi arıyordum. Benden iyice sıkılmıştı. Dedi ki artık bir doktora, psikiyatriste gitmelisin. Dedim hayır, buldum! Sorunumu Technopat Sosyal'e 'Sağlık' başlığı adı altından konu açarak, buradaki uzman psikiyatristler ile çözebilirim! Evet bunu başarabilirim dedim ve sizin yaptığınız gibi sorunumu yazarak konu açtım. Şu an ne olduğunu soracak olursanız hayali arkadaşım Ryuk ile ( kendisi hemen yanı başımda oturuyor ) anime izliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı