Sıkıntılı monitörün iadesi nasıl yapılmalı?

Kurisu Rin

Megapat
Merhaba, birkaç gün önce M28U monitörünü satın aldım ve monitörden aşağıda linkini bırakmış olduğum videodakine benzer bir ses çıkıyor. İade etmek istiyorum ama sanırım iade ederken monitörde sıkıntı olduğunu belirtince garantiye falan yolluyorlarmış ve ben dün aldığım monitörün garantisiyle uğraşmak istemiyorum. İade ederken nasıl bir yol izlemeliyim? Cayma hakkımdan yararlanmak istiyorum gibi bir şey mi demem gerekiyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Merhaba, birkaç gün önce M28U monitörünü satın aldım ve monitörden aşağıda linkini bırakmış olduğum videodakine benzer bir ses çıkıyor. İade etmek istiyorum ama sanırım iade ederken monitörde sıkıntı olduğunu belirtince garantiye falan yolluyorlarmış ve ben dün aldığım monitörün garantisiyle uğraşmak istemiyorum. İade ederken nasıl bir yol izlemeliyim? Cayma hakkımdan yararlanmak istiyorum gibi bir şey mi demem gerekiyor?
Hocam garantiye gitmesini istemiyorum dersiniz , iade etmek istiyorum derseniz bir şey olacağını sanmam. Video link gelmemiş.

Video linki yok hocam nasıl bir ses?

Üründe ayıp varsa bunun tespiti amacıyla isteseniz de istemeseniz de ürünü kontrol amaçlı yetkili birime gönderirler. Bundaki amaç ürünün kendisinin mi ayıplı olduğunu yoksa tüketici kendisinin mi zarar verdiğini tespit etmek. Üründe tüketici kaynaklı bir zarar varsa talebiniz kabul edilmez. Ancak ürüne sizin zarar verdiğinizi daha doğrusu ürünü size teslim ettiklerinde kusursuz olduğunu ispat etmek zorundalar.​

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı