Sıkışmış piksel nasıl düzeltilir?

Eki Görüntüle 1640683
Bu çözüm işe yarar mı?
Sıkışmış pixelin görüntüsü: (mavi renkte sorun olmuyor sadece bazı renklerde pembe oluyor.)
Eki Görüntüle 1640709

İşe yarıyor mu bilmiyorum ama bazılarının işine yaradığını görmüştüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşe yarıyor mu bilmiyorum ama bazılarının işine yaradığını görmüştüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sabah deneyeceğim.

1 ay civarı. Daha taksiti bitmedi.
İnternetten aldıysanız 14 gün cayma hakkınız var diyecektim. Vatandan aldıysanız o an kontrol ettirip değişim yaptırabilirdiniz. Devamında asusun garantisi nasıl işliyor bilmiyorum. Msi 5 ölü pixel altı değişim vermiyor onu biliyorum.

@Doğuu1, N11 üzerinden aldım. Mağaza bana ASUS'un numarasını verdi. ASUS 5 bozuk piksel olmadığı için garanti kapsamında olmadığını söyledi.

Sağlık olsun hocam. İlk aldığınızda kontrol etseydiniz iade ederdiniz. Tüketici hakem heyeti diye bir şey var onu bir araştırın. 1 pixeli kusurlu sayıp değişim yaptırıyorlar diye duydum.

Son düzenleme:
Belirtilen sorunun aynısını yaşıyorum. Siyahta kırmızı, kırmızıda siyah, beyazda yeşil olacak şekilde gözüküyor. Monitörü ilk açtığımda normal 5-10 dakika sonra küçülmeye başlıyor ama tamamen geçmiyor. N11'den aldım iade kabul etmiyorlar servis raporu istiyorlar. Serviste 3 ölü piksel altına rapor vermiyormuş (saçmalık). Demem o ki iade veya değişim gibi bir durum yapamayacağım sanırım ama THH'ye vereceğim ne kadar sürerse sürsün. Siz bu sorunu giderebildiniz mi veya kendiliğinden geçti mi merak ediyorum?

Monitör modelim Lenovo G24-20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı