Sıkışmış piksel nasıl düzeltilir?

Rifmon

Hectopat
1 tane mavi renkte pixelim var ve büyük ihtimalle sıkışmış piksel. Nasıl düzeltilir adımlarıyla gösterir misiniz? Sabahtan beri araştırıyorum kafayı yiyeceğim.
  • 17,3" FHD 1920x1080 144 Hz IPS Mat LED Ekran.

@Michael Schumacher Rica ederim. İlk birkaç ay takıntılıydım da. Göze çarpmayınca unutuyorsun. Geçirmek için uğraşmaya da değmiyor. En son bu konuya ocak ayında cevap yazmışım mesela. Günde en az 8-10 saat bilgisayarın başındayım, sürekli gözümün önünde durmasına rağmen, o zaman beri ne gözüme çarptı ne de aklıma düştü. Şimdi siz yazınca aklıma geldi kırmızı noktanın olduğu, ölü piksel olmadığı sürece sıkıntı olmuyor. Zaten koyu renklerde de hiç gözükmüyor.

@Poyraz Kuzgun.

@Michael Schumacher rica ederim. İlk birkaç ay takıntılıydım da. Göze çarpmayınca unutuyorsun. Geçirmek için uğraşmaya da değmiyor. En son bu konuya ocak ayında cevap yazmışım mesela. Günde en az 8-10 saat bilgisayarın başındayım, sürekli gözümün önünde durmasına rağmen, o zaman beri ne gözüme çarptı ne de aklıma düştü. Şimdi siz yazınca aklıma geldi kırmızı noktanın olduğu, ölü piksel olmadığı sürece sıkıntı olmuyor. Zaten koyu renklerde de hiç gözükmüyor.

Sağ olasın hocam vallahi içim rahatladı iyi geceler diliyorum size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı