Sıkışmış pixel nasıl düzeltilir?

b4tuuu10

Femtopat
Daha fazla  
Yeni bir ASUS VG27Q5a monitör satın aldım.

2560x1440 200Hz IPS ekran 27" inç.

Sadece siyah ekranda görülen bir mavi pixel var, sıkışmış pixel diye gördüm Google da jscreenfix falan deniyorum ise yaramazsa nasıl çözebilirim?

Hocam direkt iade talebi açın. Ben de az önce yeni aldığım monitörü tekrar paketledim sıkışmış pikselden dolayı. Sizin gibi ben de düzeltmeye çalışayım diye düşündüm hatta böyle kullanayım falan dedim ama akıl işi değil. Sıfır bir ürün alıyorsak hiçbir kusurla uğraşmaya tahammül edemeyiz. Ben beğenmedim diyerek talep açtım bence siz de öyle yapın ki servis raporu falan diye kandırmaya çalışmasınlar. Benim iadem gidince Vatan Bilgisayar şubesine gidip bizzat test ederek yeni bir monitör alacağım. Birkaç gün sistemimi kullanmam ama sonrasında sorunsuz bir monitörle kullanırım daha iyi.

Yeni almışsınız sorunlu çıkmış düzeltmek yerine iade edin veya değişim talep edin hiç uğraşmayın düzeltmekle

Bende gözümün görünmediği bir yerde ölü piksel var fakat %99 zamanda görmüyorum bile. 2K benim de ekranım. Ne zaman monitör alsam her seferinde ölü pikselle geldiği için gözüme batmayan bir yerde olduğu ve IPS sızması çok olmadığı sürece yeterli.

Hocam kutuyu falan attik biz ama nasi olacak ya çok kotu iş yemin ederim su olu pixel işi adamı deli eder kırk yılın başı sistem toplayıp ekran alıyoruz başa gelene bak çıldırtır adami

Hocam kutuyu falan attik biz ama nasi olacak ya çok kotu iş yemin ederim su olu pixel işi adamı deli eder kırk yılın başı sistem toplayıp ekran alıyoruz başa gelene bak çıldırtır adami
O zaman geçmiş olsun. Öyle kullanacaksın yapacak bir şey yok. Sistemin de hayırlı olsun. Ben de dediğim gibi sistemle monitör aldım ama şu an sistem yatıyor monitör iadeye gideceği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…