Hikayelide olur diyorsanız sizi uzun bir süre götürecek metro serisi öneririm (şahsen ben internet yokken sırf düşmanlarla çatışmak için 5 6 kere başa sarmıştım bölümü sizide saracaktır diye düşünüyorum).Beni uzun süre sıkmayacak devamlı oynayabileceğim oyun lazım, tek oyunculu olsa iyi olur.
Genelde; ETS 2, Assetto Corsa oynarım. Sürüş simülasyonu olmasa da olur.
İşlemci: i5-14500HX
GPU: RTX 4060.
Hikayelide olur diyorsanız sizi uzun bir süre götürecek metro serisi öneririm (şahsen ben internet yokken sırf düşmanlarla çatışmak için 5 6 kere başa sarmıştım bölümü sizi de saracaktır diye düşünüyorum).
Kullanmıyorum hocam hatta rusça oynuyorum oyunu atmosferi daha güzel oluyor özellikle 2033.Hocam metro serisi için herhangi bir Türkçe yama kullanıyor musunuz?
Çok iyi hocam. Hikayeyi anlayacak olsam bende öyle oynarım.Kullanmıyorum hocam hatta rusça oynuyorum oyunu atmosferi daha güzel oluyor özellikle 2033.
Hocam bu forumda var yama linki isterseniz bi bakın.Çok iyi hocam. Hikayeyi anlayacak olsam bende öyle oynarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.