Sıkmayan oyun önerisi

Hocam o oyun parasını hak etmeyen oyunlardan biridir. GTA San Andreas alsın daha iyi.

Grafikleri gözüne hitap etmez belki deyip Definitive önerdim hocam. Yoksa GTA SA oynasın. Hikayesi de güzel. Ben SA:MP manyağıyım mesela. Her serverda en az 300 saatim var. Roleplay güzel oluyor. Oyun zevkini bilmeden yorum yapmakta zor oluyor hocam.

Dostum ben o oyuna bakmıştım baya bi süre önce lakin anlayamamıştım karışık gelmişti, ayrıca pay to win değilmi.
Pvp ye kafa göz dalarsanız pay2winliği belki bayabilir ama oyun pve bölümleriyle öne çıkan oyun. Hele de yeni başlıyorsanız zevkli gelecektir.

Günlük ödüllerde bazen %80 indirim kuponu falan gelir bir ya da iki kere denk getirip platin aldınız mı o size bayağı yeter. Ticaretle daha da arttırmak mümkün. Bununla uğraşmadan da pve oynayarak oldukça zevkli saatler geçiriliyor.

Pvp ye kafa göz dalarsanız pay2winliği belki bayabilir ama oyun pve bölümleriyle öne çıkan oyun. Hele de yeni başlıyorsanız zevkli gelecektir.

Günlük ödüllerde bazen %80 indirim kuponu falan gelir bir ya da iki kere denk getirip platin aldınız mı o size bayağı yeter. Ticaretle daha da arttırmak mümkün. Bununla uğraşmadan da pve oynayarak oldukça zevkli saatler geçiriliyor.
Tamamdır bir bakayım bugün hocam indirip.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı