Aslında çok keyifli oyun bende 400 lira vermedim ortak hesap satın aldım 15TL'ye. 200 civarına düşerse kendi hesabıma alıcam.Hocam 400 lirade etmez o oyun gibi duruyor![]()
Hocam o oyun parasını hak etmeyen oyunlardan biridir. Gta san andreas alsın daha iyi.@RufatM komik olan nedir hocam? Söyleyin bizde eşlik edelim.
Dostum ben o oyuna bakmıştım baya bi süre önce lakin anlayamamıştım karışık gelmişti, ayrıca pay to win değilmi.Warframe
Hocam o oyun parasını hak etmeyen oyunlardan biridir. GTA San Andreas alsın daha iyi.
Pvp ye kafa göz dalarsanız pay2winliği belki bayabilir ama oyun pve bölümleriyle öne çıkan oyun. Hele de yeni başlıyorsanız zevkli gelecektir.Dostum ben o oyuna bakmıştım baya bi süre önce lakin anlayamamıştım karışık gelmişti, ayrıca pay to win değilmi.
CrysisÖrnek Spider-Man Remastered. Oyunu 2-3 saat aralıksız oynasam da baymamıştı, macera odaklı olursa iyi olur.
Sistem.
R5 5600X.
6700XT 12 GB.
16 GB RAM.
Tamamdır bir bakayım bugün hocam indirip.Pvp ye kafa göz dalarsanız pay2winliği belki bayabilir ama oyun pve bölümleriyle öne çıkan oyun. Hele de yeni başlıyorsanız zevkli gelecektir.
Günlük ödüllerde bazen %80 indirim kuponu falan gelir bir ya da iki kere denk getirip platin aldınız mı o size bayağı yeter. Ticaretle daha da arttırmak mümkün. Bununla uğraşmadan da pve oynayarak oldukça zevkli saatler geçiriliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.