Silah kullanmak zor bir şey mi?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Silah kullanmak zor bir şey mi?
2 adet film izledim bir tanesinde direkt vuruyor adam diğer filmde ise en az 3-4 mermi sıkıyor nadiren 1 defada vurduğunu anladım, bu silahları kullanmak zor mu? silahların türlerinin ikisi de AK-47 türündendi.

indir.jpeg

Offf hele onun ağırlığı hissiyatı çok iyi. Mutlaka herkesin yaşaması gereken bir tecrübe.
O kadar kolay değil. İlk defa silah ile ilk atışımı gerçekleştirirken tetiği bile çekememiştim :D.
Boşver şeytan doldurur. Sokaktan geçeni falan vurursun sakat işler, ne öyle pat pat. (!)

Normal şartlarda keskin nişancı aşağı yukarı 5 saniyede net atış yapabiliyor. Filmde saniye başı 3 kişiyi vuruyor. Taarruz tüfeklerinde de durum aynı; nişan almadan, nefes kontrolü yapmadan net atış yapıyorlar.

Spray yaparsan çok zor değil (!)
Vallahi ben wall hack ile oynuyorum pusmam yetiyor kazanmam için
Smg ciyim hocam.
Evet, zor. AK-47 ile ateş ederken kendi omzunu çıkartma ihtimalin bayağı yüksek.
Keskin nişancı silahlarını merak ediyorum.
Normal şartlarda keskin nişancı aşağı yukarı 5 saniyede net atış yapabiliyor. Filmde saniye başı 3 kişiyi vuruyor. Taarruz tüfeklerinde de durum aynı; nişan almadan, nefes kontrolü yapmadan net atış yapıyorlar.
öyle ne yalan söyliyim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı