Silahlara karşı olan zaaf nasıl giderilir?

sevimsiz57

Hectopat
Benim gerçek silahlara karşı zaafım var. Nasıl spor dalı veya başka şeylere yönelmeliyim? Birkaç defa AK-47 kullandım. Nasıl diyeyim zevk duyuyorum her türlüsünden, mermi sesi bile hoşuma gidiyor. Bunu dediğim gibi hangi spor dalına veya mesleğe yönelmeliyim? Silah sekmesinden kullanamazsın diyenler olacaktır, otomatikte kimse kullanamaz. Tekli kullanılır. CS:GO gibi aim olmuyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Poligonlarda hevesinizi alabilirsiniz. Sportif faaliyet olarak atıcılık / avcılık / airsoft gibi olaylara katılabilirsiniz. Askerlik üzerinde çok düşünülmesi gerekilen bir durum. Sırf silah merakına yapılacak iş değil. Ki çatışmaya girdiğinde silaha bakış açınızın değişeceğinden eminim.

Poligonlarda hevesinizi alabilirsiniz. Sportif faaliyet olarak atıcılık / avcılık / Airsoft gibi olaylara katılabilirsiniz. Askerlik üzerinde çok düşünülmesi gerekilen bir durum. Sırf silah merakına yapılacak iş değil. Ki çatışmaya girdiğinde silaha bakış açınızın değişeceğinden eminim.

Sonuna kadar katılıyorum karşınızda canlı bir hedef olunca o tetiği çekmek o kadar kolay olmuyor size tavsiyem poligona gitmeniz olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı