Baş ağrısı yapıyor. Ama bir yandan da, öfke ve üzüntüyü alıp götürüyor. Allah Allah, bana niye bu kadar ilgi çekici geliyor ki? Çok tempolu olduğu için mi acaba?nedense bana hiç çekici gelmiyor ben cem karaca erkin koray dinleyen birisiyim ama bana rock hiç ilgi çekici gelmiyor kafa ağrıyor adeta
olabilir o hayat tarzınıza size bağlıBaş ağrısı yapıyor. Ama bir yandan da, öfke ve üzüntüyü alıp götürüyor. Allah Allah, bana niye bu kadar ilgi çekici geliyor ki? Çok tempolu olduğu için mi acaba?![]()
Metal müzik dinlenmez mi ya? Çocukluktan beri vazgeçemedim. Türkçe pop varken tabii bunu dinlemek saçma biraz ama (!) olsun.
Siz aşağıdakini dinleyip, bu nasıl müzik derseniz tabii beğenmezsiniz ( ki bazen güzel geliyor)
01:51, dolar artınca ben;
Baş ağrısı yapıyor. Ama bir yandan da, öfke ve üzüntüyü alıp götürüyor. Allah Allah, bana niye bu kadar ilgi çekici geliyor ki? Çok tempolu olduğu için mi acaba?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.