Direkt konuya geçeceğim. Saat 7.54 gibi evimden çıktım. Tenha bir yokuş var ama arazi her yeri görebiliyorsun. 8.04 gibi oralardan geçiyordum. Önümde tek kapılı bir araç vardı. Adam müzik dinliyordu böyle Bass'lı ve hype bir müzik dinliyordu. Sonra ben aldırış etmedim. Arkamdan araba geliyordu bakmadım. Sonra yol biraz dar olduğu için müzik dinleyen arabanın köşesinden geçerken. O arkamdan gelen araç önüme kırdı. Ne olduğunu kavrayamadım. Direk başımı kaldırdım. 2 tane adam çıktı pala ve tabanca çektiler. Çok korkmuştum. Diğer adamda bir şeyler çekti. Arada kalmıştım. Sonrasında sıvışıp çok hızlı bir şekilde kaçtım. Kaçarken arkamdan 3-4 el ateş sesi duydum. Ellerim titriyordu gelen adrenalin ile beraber çok hızlı nefes almaya başladım. Sonra aynı okulda okuduğumuz bir kız var onun babasıyla aynı sitedeyiz. O hep o yoldan geçiyor araba ile. Onlarda oradan geçerken ben arabanın önüne atladım beni aldılar oradan okula bıraktı beni. Ben arabada uzun uzun sesli nefes alıyordum. Sorduğumda ise arabanın camını patlattıklarını söylediler. Okula giderken çok korkmuştum ellerim manyak titriyordu. Çok iğrenç bir andı. Saat 8 sınavına çalışmışsın okula gidiyorsun 1 hafta sonra okullar bitiyor ve her şey daha güzel olacak. Fakat orada öleceğimi hissettim. Gerçekten öleceğimi derinden hissettim. Şu an bile evde korkuyla dolaşıyorum kollarım bağlı bir şekilde dolaşıyorum. Ne yapmalıyım? Bu durumdan kurtulmak için korkuyu atlatmak için ne yapmalıyım. Öz güvenim yüksekken bir anda düştü o korku yüzünden. Normalde gülen ve kahkaha atan birisi şu an stresli, sinirli, üzgün, huysuz birisi oldu.