Silent Hill 2 Remake ilk izlenim

SimonFive

Centipat
Katılım
1 Ekim 2023
Mesajlar
1.069
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB - AMD RYZEN 7 5800X
16GB RAM- 586 SSD
Cinsiyet
Erkek
Az önce fragmanı izledim ve içimden "Bune oğlum?" diyesim gelmedi değil. Sopayla vuruş animasyonları inanılmaz kötü gözüküyor. Ve karakter neden leon'a benziyor. Güzelim seriyi mahvettiler çıkınca göreceğiz artık. Ama kendi fikrimce çok kötü bir oyun yolda.
 
Az önce fragmanı izledim ve içimden "Bune oğlum?" diyesim gelmedi değil. Sopayla vuruş animasyonları inanılmaz kötü gözüküyor. Ve karakter neden Leon'a benziyor. Güzelim seriyi mahvettiler çıkınca göreceğiz artık. Ama kendi fikrimce çok kötü bir oyun yolda.

Geçen sene oluşturdukları izlenimden sonra iyi bir şey geliyor dedim ben de görünce aynısını dedim kaldı ki ortada çıkış tarihi diye bir şey de yok henüz her geçen ay grafikler downgrade yiyor sanırım.
 
Konami yine bir işi daha berbat etti. İlk trailer ile arasındaki fark çok fazla oyunun. James ilk trailerde yaşlıyken neden bu trailerde tekrar gençleştirip adamı sapsarışın yaptınız? Niye combat Trailer'ı izliyoruz? Resident Evil 4 mu bu kardeşim. Ayrıca o grafikler ne öyle PS3 döneminden kalma. Oyunun ilk trailerındaki grafiklere bakın bir de son trailerın grafiklerine bakın. Rezalet bir downgrade.
 

Geri
Yukarı