State of Play'de yayınlanan fragmanla birlikte çıkış tarihi verildi. 25 Eylül 2025'de çıkış yapacak.
Niye hoş değilmiş hocam? Diğer çoğu ülkeden ucuza alıyoruz. Steam bile 32 önermiş 3 4 dolar üstüne koymuşlar. Fiyat fena değil bence hele diğer ülkelerdeki fiyatlara bakınca. Tabloyu yanlış okumadıysam tabii.Hoş bir şey değil.Eki Görüntüle 2505757
PS5'te de böyle. Steam'de bir alamet var herhalde önerilen fiyatı cidden dikkate aldılar sanırsam. Gerçi Epic'in de o kadar pahalı önerdiğini sanmıyorum ama. Sh2 remakei PS'ten oynamıştım bu oyun için seve seve pc geliştirmem gerekecek belli ki. 2800 TL çekip vursalar vermem o parayı bir tek Doom'a verdim daha da olmaz.@Arkserhat epic'de neden yerel fiyatlandırma olmuyor? Olması gerekmez mi? 70 dolar ne hocam.![]()
Niye hoş değilmiş hocam? Diğer çoğu ülkeden ucuza alıyoruz. Steam bile 32 önermiş 3 4 dolar üstüne koymuşlar. Fiyat fena değil bence hele diğer ülkelerdeki fiyatlara bakınca. Tabloyu yanlış okumadıysam tabii.
Hiç olmazsa bu oyunda cart curt kabilelerin dilleri yok. Adamlar 12 13 tane dile çevirmişler zaten 4 tanesi aynı dilin ikincisi. Konami bütçe olarak da çok iyi zamanlardan geçmediğinden böyle yaptılar herhalde. Bana fark etmez 30 tane dil yoksa olabilecek birşey. Listede dili olmayan epey bir ülke var.
Yapacak pek birşey yok. Arapça gibi dilleri bile eklememiş adamlar Türkçe şuanlık Konami oyunlarında hayal. Oyun güzel çıksın da dil desteği olmasa da çok sıkıntı değil. Konami'nin varlığını sürdürmesi iyi olur Silent Hill gibi efsane bir seriyi mezara gömmemek lazım.@Grim Reaper, alıp almamak size kalmış. Sadece tepkimi belirtmek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.