1519 TL şu anlık fiyatı. Beklemeli miyim düşer mi sizce ?Özellikleri gayet iyi, fiyat uygunsa alınır.
DDR4 4+4 GB 1600 MHz DRAM IC, Phison E16, Kioxia 96L TLC NAND.
Yani fiyata göre normal, SSD güzel ancak fiyatta güzel. Ne iyi ne kötü kısacası.1519 TL şu anlık fiyatı. Beklemeli miyim düşer mi sizce ?
Ben 1000 TL bandındayken almıştım. Sonrasında 1200 TL bandına geldi, belirli bir süredir 1500 TL bandında. İner mi çıkar mı bilemem ama başarılı bir ürün olduğunu belirtebilirim.1519 TL şu anlık fiyatı. Beklemeli miyim düşer mi sizce ?
Legion 5 Pro laptopum için alacağım ama uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Fazladan slotu bulunmakta.Ben 1000 TL bandındayken almıştım. Sonrasında 1200 TL bandına geldi, belirli bir süredir 1500 TL bandında. İner mi çıkar mı bilemem ama başarılı bir ürün olduğunu belirtebilirim.
![]()
Silicon Power US70 PCIe 4.0 NVMe review
We review the Silicon Power US70 1TB PCIe Gen 4.0 SSD. It among the best performing NVMe SSDs we have tested to date, rating at 5 GB/sec. Of course, it is an SSD you can seat into any PCIe 3.0 compa...www.guru3d.com
maksimum alabileceği hızı nereden öğrenebilirim peki?2280 standartlarındaki slotlar için uygundur. Dizüstü bilgisayarınızın internet ortamındaki satış verilerinde bu bilgilere yer verilmiştir. Ayrıca Gen4 bir depolama biridir. Maksimum alabileceğinizi hızı da kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.