Çözüldü Silinemeyen program nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qwynsher

Picopat
Daha fazla  
Xcusers PC AppData\Roaming launcher/legacy/Minecraft unins000.exe Windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin böyle diyor. Ne yapacağım? Kardeşim yapmış.

Hocam güvenli modda silmeyi denediniz mi?

Silmeye çalıştığınız programı denetim masası üzerinden mi silmeyi deniyorsunuz? Denetim masası üzerinde görünüyor ve oradan silinmiyorsa, Revo Uninstaller aracını deneyin:

Çözüm

Hayır program ekle veya kaldır Adrastos bey. Şimdi onu internetten yeniden yükleyip öyle silsem olur mu ki? Çok program yüklememeliyim SSD dolu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 de şey appdatadan uninstaalı kardeşim hep silmiş ve bir sürü çıkmış o sıkıntı hocam.
Hocam bazen dosyalar algılanmadığı için silinmez, silindiği için silemiyor olabilirsiniz. Biraz karmaşık fakat eğer silindiyse bazen bir kaç hata sonucu silinen şeyler silinmemiş gibi gözükebilir ama durum farklıysa güvenli modu açıp öyle silmenizi öneririm.

Hocam şimdi bu benim kardeşim Win+r yapıp %appdata% yaparak o programın dosyaları silmiş ve çöp kutusundan tamamen kaldırmış. Silme yerine gelince olmuyor hocam öyle hata veriyor.

Hayır program ekle veya kaldır Adrastos bey. Şimdi onu internetten yeniden yükleyip öyle silsem olur mu ki? Çok program yüklememeliyim SSD dolu.

Revo Uninstaller çok yer kaplayan bir uygulama değil. Kullandıktan sonra silersiniz, bahsettiğiniz uygulamayı ve kalıntılarını yüksek ihtimalle temizler.

Denedim oldu çok teşekkür ederim.

Dediğimde zaten oydu nasıl çözeceğim diye sordum sıkıntıydı öyle bir takıntım var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…