Silinen D bölümünü geri getirmek

Chemist

Hectopat
Katılım
16 Mart 2014
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hdd'e windows kurarken yanlışlıkla windows bölümü yerine yedeklerimin olduğu d bölümünü sildim ama format atmadım. D bölümünü geri getirmek istiyorum. Find and mount programıyla d bölümünü görünür yapıyorum verileri başka bir hdd'ye kopyalıyorum ancak kopyalama hızı 475 kb/saniye. Bunun başka bir yöntemi var mı? Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında bu olay başıma geldi ve 300 GB veriyi klasörü klasörüne kurtardım. Kullandığım program Active@ Partititon Recovery idi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de Acronis Disk Director Suite kullanmıştım sanırım.
 
Recep Bey, sağolun. Acronis Disk Director Suite denedim ama pek bi yararı olmadı. Active@ Partititon Recovery programı umarım işe yarar. find and mount, hasarsız bi şekilde dosyası dosyasına buluyor . Ancak çok yavaş kopyalıyor. Ben de 420 gb dosyayı şu an kurtarmaya çalışıyorum.
 
Active Boot Disk kullanın içinde partition recovery var Recep beyin dediği gibi işinize yarayacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı