Çözüldü Silinen Google adresi başkası tarafından alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

anasadre

Centipat
Katılım
1 Temmuz 2022
Mesajlar
95
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Kullanmadığım ama önceden başkalarıyla mailleştiğim bir Google hesabı var onu tamamiyle sileceğim. Ben sildikten sonra o Google adresi başkası tarafından alınabilir mi?
 
Dinleme şunu, ben o sildiğim hesabı geri alabilmek için ne çektim. Gelmiş alabilirsin diyor. Google yetkilisi ile de konuştum o alamazsın dediler ve başkası da o hesabı alamaz dediler.
Merhaba.Google'ın hesap silme politikası hesapları sildikten sonra 180 gün bekledikten sonra yeniden kullanılabilir hale getirmesidir. Bu süre içinde hesap sahibi hesabı geri almak için gerekli olan bilgileri kullanarak hesabı yeniden aktif edebilir.180 gün geçtikten sonra ise hesap başkaları tarafından alınabilir hale gelir.Google yetkilisi ile konuştuğunuzda başkasinin hesabını alamayacağına dair bir bilgi almışsin ancak 180 gün geçtikten sonra hesabını geri alamadıysan.
 
Merhaba. Google'ın hesap silme politikası hesapları sildikten sonra 180 gün bekledikten sonra yeniden kullanılabilir hale getirmesidir. Bu süre içinde hesap sahibi hesabı geri almak için gerekli olan bilgileri kullanarak hesabı yeniden aktif edebilir. 180 gün geçtikten sonra ise hesap başkaları tarafından alınabilir hale gelir. Google yetkilisi ile konuştuğunuzda başkasinin hesabını alamayacağına dair bir bilgi almışsin ancak 180 gün geçtikten sonra hesabını geri alamadıysan.

Ya ben de okudum sordum hiçbir şekilde alamıyorsun o süre geçtikten sonra. Biraz boş laf yapıyor gibisin.

Dinleme şunu, ben o sildiğim hesabı geri alabilmek için ne çektim. Gelmiş alabilirsin diyor. Google yetkilisi ile de konuştum o alamazsın dediler ve başkası da o hesabı alamaz dediler.

Tamamdır, çok teşekkür ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı