Silinen Windows 7 işletim sisteminin Boot ekranına çıkması

Bugün kurduğum Windows 7 Ultimate arıza çıkarttı. Windows 10 2004 sürümünden, Windows 7'nin diskin sıfırladım. Ama halen çift Boot çıkıyor. Anlayamadım neden olduğunu. Bir fikriniz var mı? Düşüncelerinizi esirgemeyin lütfen.

Tam bilgisayar ismi: Toshiba Satellite R850-115.

Hocam, bu videoda bulunan adımlarla ikinci işletim sistemini silin. Disk silmek işletim sistemini silmeyebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şey zaten işletim sistemi yok ancak Boot ekranında hala çıkıyor ondan diyorum. Eğer olur diyorsanız bir yarın denerim. Konuya gelen arkadaşlar düşüncelerinizi yazsınlar lütfen :)
IMG_20200904_152830.jpg

İşte hala Boot ekranında olmayan işletim sistemi ile karşılaşıyorum.

Şey zaten işletim sistemi yok ancak Boot ekranında hala çıkıyor ondan diyorum. Eğer olur diyorsanız bir yarın denerim. Konuya gelen arkadaşlar düşüncelerinizi yazsınlar lütfen :)
Eki Görüntüle 658325

İşte hala Boot ekranında olmayan işletim sistemi ile karşılaşıyorum.

Tamam, şu an teyit ettim. MSConfig'ten "Önyükleme" sekmesine gelip oradan Windows 7'yi listeden sileceksiniz.

Ama ben Windows 10 varsayılan yapıp 7'yi silmedim ki. Ben direkt Windows 7 diskini biçimlendirme yaptım. Çok mu geç kaldım. 😭
Tamam, şu an teyit ettim. MSConfig'ten "önyükleme" sekmesine gelip oradan Windows 7'yi listeden sileceksiniz.

Tamam teşekkürler artık oldu. İçim rahat.
Technopat'ta bende size yardım ederim. Sizin yardımlarınız içinde teşekkür ediyorum. :)

Son düzenleme:
Ama ben Windows 10 varsayılan yapıp 7'yi silmedim ki. Ben direkt Windows 7 diskini biçimlendirme yaptım. Çok mu geç kaldım. 😭

Tamam teşekkürler artık oldu. İçim rahat.
Technopat'ta bende size yardım ederim. Sizin yardımlarınız içinde teşekkür ediyorum. :)

Ne demek, yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı