Amazon'da kötü değerlendirmeli satıcıdan alışveriş yapılır mı?

kwyyra

Decapat
Son düzenleme:
Bile bile lades, kulakiçi kulaklık alacaksan kutusu açıldıktan sonra hijyen ürünü olduğu için iadesi olmaz. Ben olsam almam. Çakma bişey falan gönderseler iade de edemezsin.

Amazon yardımcı olabiliyor.

Ama full kötü yorum olan bir satıcıdan ürün alıp sende imana gelmelerini mi bekliyorsun?
Aynı şeyi sende yaşarsın sonuç değişmez. Bir kötü yorum daha eklenir o kadar.

Bunun için riske almaya bile değmez.

Ben 2 kulaklık aldım. İkisinde de bu ibare vardı. "Kolayca iade edebilirsiniz." Sorun çıkmadı iki ürünü de iade ettim .

Dosya Ekleri

• 1763994224684.png
    1763994224684.png
    430,8 KB · Görüntüleme: 11
Aynı satıcıdan idefix de biri almış aynı ürün bak yorumu

""Ürün gerçekten muhteşem daha ötesi zaten yok bu konu tartışmaya kapalı söylenen zamanda elime ulaştı kutu hasarsızdı ama kutunun daha önce açılmış olduğundan şüphelendim ve doğru olduğunu açınca gördüm sıfır olarak sattıkları bir üründe nasıl oluyor bir sürü maddesini anlamadığım bir artık ve kirpik gibi bir şey çıkabiliyor bu firmaya hiç yakıştıramadım haricinde kulaklığa tekrar dönersek kafamı kavrayan asla rahatsız etmeyen bir yapısı var FPS oyunlarının kralı zaten kendisi mikrofon kalitesini YT'dan bakarak yaptım arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyor evimiz büyük biraz mutfakla benim odam tam en uçlarda ve mutfağa gittiğimde bile bağlantımı kesmiyor gerçekten muhteşem umarım bilgilendirici olmuşumdur 3 yıldızın sebebi sadece açık kutu gelmiş olmasıdır harici her şey okey""

Muhtemelen kullanılmış iadeden dönmüş tamir görmüş ürün de satıyor olabilirler. Almayın şu kadar parayı veren 1-2 daha verip güvenli yerden alır.

1763994456192.png

1763994821103.png

G logosunun orada da kirpik gibi bir şey var

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı