Silinmeyen PDF uzantılı dosyayı silme

Thulkor

Kilopat
Katılım
6 Kasım 2017
Mesajlar
156
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i9 13900K
MSI MPG z-790 Carbon Wifi Anakart
MSI Nvidia RTX 4080 Suprim X 16 GB
Corsair Vengeance DDR5 6800 Mhz 2x16 GB Ram
Cooler Master TD500 Mesh Kasa
Corsair iCue H150 Sıvı Soğutma
Corsair HX1200 Platinium +80 PSU
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dispatcher
Bir internet sitesinden PDF'yi farklı olarak kaydet dedim ve direkt o sayfayı kaydettim yanlışlıkla. Ve masaüstüne kaydetmiştim şu an silemiyorum. Unlocker programını denedim bir şey kullanıyor mu acaba diye yok ondan çıkan hata da bu dosya kullanılamıyor diyor. Arkada çalışan bir program var mı diye baktım yok. Ne isim değiştirebiliyor ne silebiliyorum ve bunları yaparken hatada vermiyor hiçbir işlem olmuyor öylece sadece duruyor.
Denediklerim güvenli modda açıp silmek, Unlocker programı, Advanced System Care.
Ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum. Görüntüsünü atıyorum eklere.

371564

Özellikler kısmı da bu şekilde arkadaşlar. Halen daha sorun sürüyor bir türlü silemedim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 835
Son düzenleme:
Bende de çıktı bu dosyadan bir türlü silinmiyor. PDF dosyası olarak görünüyor ve çok uzun ismi var. Çok sinir bozucu bir durum. Ve bilgisayarı sıfırlama imkanım da yok. Gezginler sitesinden winrar indirdim. Önceden winzip kullanıyordum. Winzip i sildim bilgisayardan. Winrar kurdum (Ben bu ikisi aynı sanıyordum değil sanırım). Onunla denediğimde arşive ekle sekmesi çıkmıyordu. Ama winrar ile arşive ekle ve sonra sil seçeneğini işaretleyince oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazmak istedim. Selamlar..
 
Bende de çıktı bu dosyadan bir türlü silinmiyor. PDF dosyası olarak görünüyor ve çok uzun ismi var. Çok sinir bozucu bir durum. Ve bilgisayarı sıfırlama imkanım da yok. Gezginler sitesinden WinRAR indirdim. Önceden WinZip kullanıyordum. WinZip'i sildim bilgisayardan. WinRAR kurdum (ben bu ikisi aynı sanıyordum değil sanırım). Onunla denediğimde arşive ekle sekmesi çıkmıyordu. Ama WinRAR ile arşive ekle ve sonra sil seçeneğini işaretleyince oldu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazmak istedim. Selamlar.

Bende WinRAR kuruluydu PDF dosyasına sağ tıkladığımda arşive ekle seçeneği çıkmıyordu.
 
Bende de aynı sorun oluştu. webtapu sitesinden indirdiğim tapu pdf'i silinmiyor. WinRar falan denedim sağ tık da çıkmıyor arşivleme seçeneği, winrar içinden dosyayı bulunca arşivlemeye de izin vermiyor :) 3 gündür gözümün önünde silemediğim için de sinir bozmaya başladı. Technopat üst düzey yetkililerden yardım beklemekteyiz. :)
 
Ne yazık ki ben de işe yaramadı Ashampoo bilginize.

Advanced systemcare programı içerisinde dosya öğütücü eklentisi var. Sorunu bu yolla çözdüm az önce. Denemek isteyen ve yardım isteyen arkadaşlar bulamazsa yardımcı olabilirim. Sistem temizleme bağlığı altındaki dosya öğütücü.
 
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de vardı. Silinemeyen dosyanın üzerine sağ tıklayıp arşive ekle seçtikten sonra gelen pencere de sağ tarafta arşive ekledikten sonra sil kutucuğunu işaretleyip tamam deyin. Masaüstüne WinRAR olarak gelecek, bu dosyayı da silince bir daha görmeyeceksiniz.

Teşekkürler. İşe yaradı.
 
Aynı sorun bende de vardı. Silinemeyen dosyanın üzerine sağ tıklayıp arşive ekle seçtikten sonra gelen pencere de sağ tarafta arşive ekledikten sonra sil kutucuğunu işaretleyip tamam deyin. Masaüstüne WinRAR olarak gelecek, bu dosyayı da silince bir daha görmeyeceksiniz.

Bu şekilde silebildim, teşekkürler herkese.
 

Geri
Yukarı