Silkroad, Metin2, LoL, Dota 2 harici MMORPG Oyun Önerisi

arda511

Kilopat
Katılım
8 Ocak 2014
Mesajlar
376
Makaleler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, yazın arkadaşlarla birlikte oyun oynayacağız oyun önerisi istiyoruz. Ben Silkroad, Metin2 bunları oynadım ama artık bunlar sıktı. Silkroad'ın hala 80/90 cap serverleri oynanabilir ama Metin2 gerçekten artık çok sıkıcı gelmeye başladı. Ufak bir şeyde direk ban yiyorsunuz. LoL sevmiyorum arkadaşlar açıkçası beni sarmadı arkadaşlar da sevmiyor. (Silkroad, Metin2, LoL, Dota2) harici önerebileceğiniz güzel oyun varsa paylaşırsanız sevinirim.
 
MMORPG diye sormuşsun fakat GTA 5 Online olarakta çok zevkli, deneyebilirsiniz. Ayrıca
World of Tanks, DayZ, H1Z1, Arma 3, Ultima Online (yılların oyunu), APB: Reloaded, CABAL Online, Guild Wars 2, Elder Scrolls Online gibi oyunlara da bi göz atabilirsin. Metin2'yi de PvP olarak oynayabilirsiniz. :)
 
Dragon Nest vardı bir ara, basit arayüzlü fakat open world değildi. Blade and Soul şuan ne oldu bilmiyorum bilgisayarım yok bir süredir siz göz atın derim.
 
MMORPG demişsiniz ama bende bir MOBA öneriyim Smite. MOBA oyunlara (LOL ve Dota2'den sonra) farklı bir bakış açısı kazandırmış TPS bir oyun. Karakter olarak da mitolojik tanrıları seçmişler güzel olmuş. Kontroller de W,A,S,D olunca bence diğer MOBA oyunlara göre daha zevkli olmuş.
 
Şu oyunlara göz at;

1- Vindictus
2- RaiderZ
3- Drakensang (Tarayıcıdan da indirmeden oynanabiliyor)
4- Blade and Soul
5- Bless
6- Black Desert Online
 

Geri
Yukarı