Eki Görüntüle 1919585
Son 8 maçım bu şekilde genellikle 1 veya 2. sırada oluyorum en az 20 vuruyorum ve 4'ten aşağı edo almıyorum ama yine de S2'den çıkamadım.
3600+ saat cago deneyimim var yaklaşık 350-400 saati supreme eloda geçti öncelikle D2 aktif harita havuzuna dahil değil.
Aktif harita havuzunda ki haritalara girin kill almaya değil görev yapmaya girin kör edilen düşman araç hasarı edo hepsinden daha önemli bombaları taşıyıp kurun.
Smoke flash ve granade efektif kullanmayı öprenin spot yerleri YouTube üzerinden izleyin ve uygulayın.
Şimdi ise oyunda yeteneğinizi nasıl geliştireceğinizi anlatacağım.
En en en ve en önemlisi ses kasmak kesinlikle CS oynarken müzik dinlemeyin oyun içi sesli sohbet ses düzeyini minimuma getirin toxic varsa engelleyin bütçeniz varsa güzel bir kulaklık alın bütçeniz yoksa internet üzerinden EQ ayarı bulabilirsiniz CS için.
Mouse pad ınızı temiz tutun oyuna girmeden kolanya ile silin oyun oynarken odağınızı dağıtacak telefon vb. uzak tutun.
Günde en az 1 saat surf oynayın.
En az 1000 kill aimbotz.
Daha sonra 2-3 el ölüm maçı.
Şunu da söyleyeyim oyunda nişangahınızı her zaman belli bir çizgide doğrusal hareket ettirmeye çalışın rast gele yerlere sürüklemeyiniz bunun için kendinize ideal sens ayarınızı bulun.
Son olarak sakın gidip de herhangi bir Pro oyuncu ayarlarını kopyalayıp kullanmayın
Ayar tamamen kişiseldir sağ elimi kullansam da oyunda silah solda kullanıyorum mesela
Kendinize Config oluşturmak için topluluktan Config generatör haritasını oyununuza ekleyerek basit şekilde ayar yapabilirsiniz.
Her şeye dikkat edip uygularsan 15 güne makine olursun.