Gabriel Barsch
Picopat
Merhaba yeni aldığım Silver Switch klavyenin keycapsleri nasıl? Değiştirmeme gerek var mı?
Şu keycapsler çok hoş da vergi dahil 800-1000 lira biraz bütçemi aşıyor hemde fazla değil mi bir keycaps için bu fiyatlar sizce?Çok kaliteli görünmüyor ama yine de boyası çıkana kadar kullanılabilir sorun yaratmaz. Eğer harflerden ışık geçmesi zorunlu değilse aliexpress/temu üzerinden güzel bir PBT set alabilirsin indirim yakalarsan.
Şu keycapsler çok hoş da vergi dahil 800-1000 lira biraz bütçemi aşıyor hem de fazla değil mi bir keycaps için bu fiyatlar sizce?
anahtarları 6.25u boşluk tuşu 136 tuş ansi us - Temu Türkiye
1800 verdim 0 aldım 1 ay önce, Machenike K500 Pro bana bunu önerdiler %75 istiyodum zaten biraz kazıklandımmı sizce?.Doğrusu yeni aldığın bir klavyeye 1K keycaps pek mantıklı bir hareket olmaz bana göre onun yerine daha kaliteli keycapse sahip klavye alabilirdin o farkla bence hiç elleme yeni almışsın zaten kullan biraz.
1800 verdim 0 aldım 1 ay önce, machenike K500 Pro bana bunu önerdiler %75 istiyordum zaten biraz kazıklandımmı sizce?
Eki Görüntüle 2589647
Anladım teşekkürler, inşallah uzun ömürlü olur bu fiyat bandında seni üzmez demişlerdi aldığımda. Şuanlık gerek yok öyleyse 1K keycaps vermeyeHayır tam tersi fiyatı çok iyi aslında ayrıca ürünün keycapsleri PBT olarak geçiyor yani dayanıklı olanlardan gayet iyi yani kalitesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.