Silver'dan çıkmak

Özelden bana ulaşabilirsin . 5 senedir oynuyorum ( rank global )
Smurf hesaplarımda var arada giriyorum arkadaşlarımı yükseltmek için gelebilirsin bizle ücret felan talep etmiyorum .
Sizinle oynamayı çok isterim hocam.
Steam linkimi buraya bıraksam bir sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar aynı sorun bende de var. MG2'lerle girdiğim ellerde çoğunlukla 1. oluyorum fakat bir türlü silverdan çıkamadım. Smurf arkadaşlar varsa beraber oynayabiliriz.

5 kisi girmeniz öneririm mümkünse hepsi türk olsun ve kolu olsun güvendiğin kişilerle gir ve ekibinin ranki yüksek olmalı yoksa kolay kolay çıkamazsın silverdan.Ikinci olarak ne kadar bu oyun kol oyunu deselerde ekipmanın ve sistemin ne yazık ki iyi olmalı telefon kulaklığı ile oynanabilecek bir oyun değil CS veya 30 FPS ile ben şahsen 2 ay önce filan global oldum kendime bir ekip bulmuştum güzel güzel oynadık sanada aynisii tavsiye ederim iyi geceler.
Smurf hesabımı iki günde Silver4'den supreme yapmıştım

Pek inandırıcı gelmedi ama peki dediğin gibi olsun

Şahsen ben solo oynayarak kurtulmuştum... Tüm haritaları işaretler oynadığım haritayı ele ele oynardım. Evet piskopat ruslar geliyor ama bi andan eğlenceliydi ve 2 galibiyette rütbe alabiliyordum. 1 hafta oynadım Silver elite master den usta seçkin muhafıza kadar çıktım ve orda takıldım... Deneyebilirsin bir şey kaybetmezsin.

Pek inandırıcı gelmedi ama peki dediğin gibi olsun.

Oyunu oynamayalı bayağı uzun zaman oluyor. Eskiden ESEA rank a+ iken böyle Silver hesapları para karşılığında boostlardık. güzel bir takım ile her şey mümkün.
Bu.

Oyunu oynamayalı bayağı uzun zaman oluyor. Eskiden ESEA rank a+ iken böyle Silver hesapları para karşılığında boostlardık. güzel bir takım ile her şey mümkün.

Bu arada son zamanlarda tekrardan oynamaya başladım Duo atmak isteyenler profil linkini atsınlar ekliyeceğim.

Son düzenleme:
Yüksek rütbeli takımla girince 2 maçta bir rütbe veriyor 10 maç üst üste kazanmak silver masterdan keleş demek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…