Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SilverStone IG280 amazonda indirimde 1400 tl , normal fiyatı 2k civarı, o fiyata güzel bir ürün deniliyor; geçen forumda bu indirimden bahsediliyordu ve bu fiyata iyi bir soğutucu denmişti.
Ben kullanmadım ürünü, ürün hakkında çok bilgim de yok açıkçası, yanlış yönlendirebilirim, bir şey söylemem doğru olmaz. sadece forumda denk geldiğim bir konuyu aktardım. Biraz daha bekleyin belki ürün hakkında bilgi sahibi arkadaşlar çıkar. Konu aşağıda bakabilirsiniz;
280mm sıvı soğutucular arasındaki en uygun fiyatlısı diye görüyorum. Güzel bir soğutucudur, bu fiyata yakın bir de Cougar Aqua 280 var. https://www.amazon.com.tr/dp/B08KTJHL8X/ref=asc_df_B08KTJHL8X1616625180000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08KTJHL8X&linkCode=asn
Evet kendi sitesinde de tr4 soketle uyumlu olduğunu ve Ryzen Threadripper'ın tüm yüzeyini kapadığını söylüyor. Ancak diğer işlemcilerle de uyumlu olduğunu belirtmişler. Bir verimsizlik olur mu bu yuzden bilemedim.