Eray123567
Centipat
Silverstone PF240 sıvı soğutucunun GIGABYTE B450 GAMING X anakart üzerinde ARGB bağlantısı nereye yapılır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Işıklar yandı ama kontrol edemiyorum. O yüzden böyle bir konu açtım.Daha önceki konunuzda mesajımı dikkate almış olsaydınız ikinci bir konuya gerek kalmazdı. Radyatör üzerindeki fanların ARGB kablolarını kutu içerisinden çıkan kabloya takmanız gerekmekte kablonun bağlantısını da anakartınızdaki ARGB portuna yapmalısınız. Anakartınızında ARGB bağlantısı D_LED1/D_LED2 olarak geçmekte. Bu linkte 12. sayfada 7 ile gösterilmiş noktalara bağlamalısınız.
Kutudan çıkan kontrolcü ile denediğiniz mi? Aynı sorun onda da var mıydı?Işıklar yandı ama kontrol edemiyorum. O yüzden böyle bir konu açtım.
Bilgisayarı açıp kapadım ve oldu. Bir önceki mesajınızda çoklayıcı ile anakarta bağlayın demişsiniz ama ben fanlardan ve pompadan çıkan kabloları birbirine bağlayıp anakart üzerindeki girişe taktım yanlış mı yaptım şimdi?Kutudan çıkan kontrolcü ile denediğiniz mi? Aynı sorun onda da var mıydı?
CPU LED bağlantısını yapmamışım acaba o yüzden mi kontrol edemiyorum? Pompanın ışığı yanıyor bu arada.Yanlış yapmadınız 3 tane ARGB bağlantıyı birbirine bağlayarak anakarta takmış olmalısınız. Hepsi birbiri üzerinden bilgiyi almış olacak. Şu an renkleri ayarlayabiliyorsanız bu şekilde kalsın bağlantınız.
Hocam yarın bir de Led 1 girişine kablonun öbür ucunu takmayı deneyeceğim. Sanırım taktığım giriş RGB girişiymiş. Yarın sizi bilgilendiririm.CPU LED bağlantısı RGB için sizin elinizdeki ürün ARGB olmalı, pompa üzerinden çıkan kablo 3 pin ARGB mi? Pompanın ARGB bağlantısını devre dışı bırakın sadece 2 fanın ARGB bağlantısını yapın gerekirse 1 fanın ARGB bağlantısını yapın kontrol etmeyi deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.