Kaliteli bir ürün, SilverStone'da yamuk olmaz
SilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB) | Teknobiyotik Bu fiyata kaçırmayın bence. Kalın boruları, işlemciye temas eden yüzey full bakır, kalın radyatör.
@Lasnberg sıvı soğutma işlerine genelde ModArt PC kanalından takip edebilirsiniz. Ben de kablo düzeneğini görmeden yanlış yönlendirmek istemem ancak çoklayıcı ile geleceğini düşünüyorum, A-RGB kontrolcüsü de olduğunu düşünüyorum, sonuçta herkesin A-RGB destekleyen bir anakartı yok ve B450M S2H'da da yok. Size gerekli olan parçaları yollayacaklardır. Dediğim kanalı da takip etmenizi, sıvı soğutma incelemelerini izleyerek bilgi edinebilirsiniz.
@Lasnberg rica ederim, güle güle kullanın. Gelince de incelemesini ilk sizden beklerim, "İlk Türkçe SilverStone PF240 ARGB İncelemesi" olarak da başlık atarsanız; iyi olur. Mesajlarım yardımcı olduysa beğenebilirsiniz, burada bi' "emeğinin hakkını verdin" anlamında kullanılır da![]()
GelmedimiGeldikten sonra yapıcam çünkü gerçekten hiçbir türkçe kaynak bulamadım. Alacak arkadaşlara da yardımım dokunsun. Forumda "Sıvı Soğutucu" incelemerini gezip aynı şekilde yapmaya çalışıcam.
@Lasnberg nasıl, memnun musunuz? Ben de düşünüyorum ama inceleme bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.