SilverStone PF240 vs Cooler Master 240L

silverstone pf240 kullanıyorum alalı 15 gün oldu soğutma performansı iyi fakat bana gelen üründemi bi problem var bilmiyorum ama fanlardan birisi yüksek hızda ses yapıyor muhtemelen fabrikasyon bozuk.. geri de göndermeye üşendim açıkcası. argb aydınlatma yazılım ile kontrolü maalesef yok. bir tane argb kontrolcüsü var onun üstünde de bir tuş . bu tuş vasıtası ile değiştiriyorsun

Yukarıyı düzenlemem lazım sanırım şimdi fark ettim. Corsair H100X'in herhangi bir kontrol yazılımı yok tekrar edeyim. Yazılımı olan soğutucular içindi söylediğim. 3000-2700 mevzusu.

BIOS'tan ayarlanabiliyor sanırım dereceye göre o yeterli.

SilverStone PF240 kullanıyorum alalı 15 gün oldu soğutma performansı iyi fakat bana gelen üründemi bir problem var bilmiyorum ama fanlardan birisi yüksek hızda ses yapıyor muhtemelen fabrikasyon bozuk. Geri de göndermeye üşendim açıkcası. ARGB aydınlatma yazılım ile kontrolü maalesef yok. Bir tane ARGB kontrolcüsü var onun üstünde de bir tuş. Bu tuş vasıtası ile değiştiriyorsun.

Anladım hocam hava akımı için merak edip sordum.

BIOS'tan ayarlanabiliyor sanırım dereceye göre o yeterli.

Anladım hocam hava akımı için merak edip sordum.
BIOS da olabilir işletim sistemi içinde anakart üreticilerinin yapmış olduğu fan kontrol yazılımlarıda olabilir. 1 kereye mahsus yapmanız yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı