SilverStone PF360 kablo montajı

FABLOS

Hectopat
Katılım
15 Kasım 2020
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kendime kasa topladım fakat kablo montajında çok bilgim olmadığı için sıkıntı çekiyorum. Sorduğum soruların haricinde sormayı unuttuğum ya da bilmediğim bir şey varsa belirtin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Anakart; ASUS ROG STRIX B550-F GAMING.
Sıvı soğutma; SilverStone PF360.



MqEwka.jpg



SWdCr8.jpg



A9Y7yg.jpg



Gefm8S.jpg



1. soru isimli fotoğrafta sıvı soğutmanın pompa girişleri bulunmakta. Anakart üstünde ki AIO_PUMP girişi için yuvarlak içine aldığım girişleri takamıyorum. Dişi giriş olan 3 pinlik yerin biri kapalı ve orayı delmeye çalıştım hafif şekilde içi dolu gibiydi. Yuvarlak içine almadığım giriş işe 3 pinlik bir giriş ama anakart pump 4 pinlik bir yer. 3 pin takarsam sıkıntı olur mu?

2. soru isimli fotoğrafta yuvarlak içine aldığım 3 pinlik girişi, (1. sorumda ki konuyla çakışıyor) anakart üzerinde ki CPU fan yazan yere mi takacağım? 3 pinlik girişi, anakartın 4 pinlik CPU fan girişine taksam sıkıntı olur? Sonuçta 1 pin eksik.

3. soru isimli fotoğrafta ise fanları kitapçığa göre birleştirdim. 3 fanı birleştirdim tek bir çıkış yaptım. Asıl sorum ise fanlardan ekstra kablo çıkıyor. Elimde tuttuğum 2 çıkış var ve bu çıkışlar ne işe yarıyor? Takmam gerek mi?

4. soru isimli fotoğraf ise ekstra kutu içinden çıkan kablolar. Hangisini hangisine bağlamam gerek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı