Elektronik SilverStone PF360 V2 2.999 TL

Montaj bitti. İlk çalıştırmada yüksek bir su sesi geldi. O an ufak bir korkutmadı değil. 😁Daha sonra o ses kesildi ve normal bir şekilde çalışıyor. Bu akşamlık bu kadar diyelim. Sıvı soğutma testleri yarına kaldı.
20230918_234158.jpg

20230918_234215.jpg

Şöyle bir ufak test bırakayım. Açıkçası bu kadar fark edeceğini düşünmüyordum. Fan sesine gelecek olursam sakin modda herhangi bir sıkıntı yok ama biraz devir almaya başlayınca hafiften rulmanlardan ses geliyor ve masayı titrettiğini hissediyorum. Uzun kullanımda ve incelemede tekrardan değineceğim.

Testte yer alan ısılar çoklu çekirdek testinin ardından çektiğim değerlerdir.
Stok cinebench.jpg

Ekran Görüntüsü (7).png

Son düzenleme:
Piyasada bu fiyata bulabileceğiniz en yüksek devirli, hava akışlı ve hava basınçlı fanlardan birine sahip bu soğutucu. 2200RPM, 94CFM ve 3.53mm H2O değerlerine sahip. 2200RPM'de yüksek ses çıkarması çok doğal. Fan hızını piyasadaki diğer fanlara denk olacak şekilde %70-75 seviyelerine veya 1600-1800RPM'e ayarlarsanız sesi de azalacaktır, soğutma değerleri de diğer fanlara yaklaşacaktır. V1'e sahibim, pompa sesi duymuyorum. Kulaklıkla oyun oynadığım için fan sesi de şahsen rahatsız etmiyor. Garanti süresinin sonuna yaklaşırken servisi yoklarım diye düşünüyorum.

Arkadaşlar maalesef rampage bir kasam var. Yeni sistem olmasına rağmen fan sesinden rahatsız oluyorum. Tam olarak hakim olmadığım için soruyorum, bu tarz soğutucuları herhangi bir uyum standardına göre mi tercih etmem gerekiyor. Kasama uyumlu olur mu nasıl anlayabilirim.

Arkadaşlar maalesef rampage bir kasam var. Yeni sistem olmasına rağmen fan sesinden rahatsız oluyorum. Tam olarak hakim olmadığım için soruyorum, bu tarz soğutucuları herhangi bir uyum standardına göre mi tercih etmem gerekiyor. Kasama uyumlu olur mu nasıl anlayabilirim.
Kasanızın marka modelini internette aratarak sıvı soğutucu desteğini öğrenebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı