SIM kartını bilgisayara takarak hotspot sınırından kurtulabilir miyiz?

Little Grogu

Hectopat
Daha fazla  
KYK yurdunda kalıyorum günüm yurtda gectiği icin internet ihtiyacım cok oluyor Vodafone mobil sınırsız internet tarifesine gectim fakat 15GB hotspot sınırı var pdanet ile sorunu asabılıyorum ama aşırı ping giriyor ve droplar yıyorum vıdeo vb izlerken SIM kartını bilgisayara takarak bu ping sorununu aşabilir miyim ek olarak hotspot sınırından yer mi? (Amazon.com.tr) bu ürün ile bağlayacağım soranlar olursa.

KYK yurdunda kalıyorum günüm yurtda gectiği icin internet ihtiyacım cok oluyor Vodafone mobil sınırsız internet tarifesine gectim fakat 15GB hotspot sınırı var pdanet ile sorunu asabılıyorum ama aşırı ping giriyor ve droplar yıyorum vıdeo vb izlerken SIM kartını bilgisayara takarak bu ping sorununu aşabilir miyim ek olarak hotspot sınırından yer mi? (Amazon.com.tr) bu ürün ile bağlayacağım soranlar olursa.

USB ile internet paylaşımı denediniz mi? Eğer telefonunuz destekliyorsa 64 ttl ile kullanılıyor galiba.

Evet USB ile paylaşım yapıyorum zaten daha stabil bir internet icin arastırma yapıyorum sadece.

USB de çekiyor musun aynı sınırı peki?

Şu rehberdeki şekilde aşabilirsin bu sınırı sanırsam. Ttl değerini 64 yaparak kullanman lazım ama.

Bu gönderimde rootlu ve rootsuz kullanımı bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı