Sonra omurilik hasarından felç kalsın çocuk değil mi? Saçma saçma öneriler vermeden önce doğurabileceği sonuçları düşünün.
Adı üstünde çocuk. Uğraşıp başına bela alma, kuzenin zaten. Annesine babasına söyle bir fayda etmezse iletişimi kes, bayramdan bayrama belki görür belki görmezsin. Yüz yüze sana terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum ama yaparsa hayati olmayan yerlerine vur -karaciğer mesela-, tekme atmasını biliyorsan baldırına çak bir tane yere yığılır zaten.
Hocam kendisi bile ben çocuk değilim diyor zaten öyle bir şey olursa sen öyle diyordum derim. Yüz yüze de saygısızlık yaptı defalarca ben buna rağmen sustum. Kendisi anne babasına anlatmaz zaten kendi içine atar. Kavga etmeyi isteyen de kendisi. "istesem kavga ederim bundan ne çekinir ne de korkardım."diye mesaj attı daha dün. Sizce bu kadar dili uzun velet ve kendide istiyor. Sessiz kalırsam daha da arttıracak.
Nasıl hocam? Biraz açıklarsan sevinirim.Çocuk işte yerli yersiz dikleniyor sen niye onu ciddiye alıyorsun ki? Başına bela alma salla geç.