Şımarık ergen kuzene ne yapılmalı?

Sonra omurilik hasarından felç kalsın çocuk değil mi? Saçma saçma öneriler vermeden önce doğurabileceği sonuçları düşünün.

Adı üstünde çocuk. Uğraşıp başına bela alma, kuzenin zaten. Annesine babasına söyle bir fayda etmezse iletişimi kes, bayramdan bayrama belki görür belki görmezsin. Yüz yüze sana terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum ama yaparsa hayati olmayan yerlerine vur -karaciğer mesela-, tekme atmasını biliyorsan baldırına çak bir tane yere yığılır zaten.

Hocam kendisi bile ben çocuk değilim diyor zaten öyle bir şey olursa sen öyle diyordum derim. Yüz yüze de saygısızlık yaptı defalarca ben buna rağmen sustum. Kendisi anne babasına anlatmaz zaten kendi içine atar. Kavga etmeyi isteyen de kendisi. "istesem kavga ederim bundan ne çekinir ne de korkardım."diye mesaj attı daha dün. Sizce bu kadar dili uzun velet ve kendide istiyor. Sessiz kalırsam daha da arttıracak.

Çocuk işte yerli yersiz dikleniyor sen niye onu ciddiye alıyorsun ki? Başına bela alma salla geç.
Nasıl hocam? Biraz açıklarsan sevinirim.

Daha 15 yaşında. Ama bana dikleniyor internetten kendisine yazdım ettiği laflara bak "bundan sonra bana nasıl davranırsan öyle dişe diş kana kan, bana karşı gelenlerin sonunu atayım, klavye delikanlısı". Ergen ama çok şımarık. Daha sonra serseriliğe özeniyor ve kavga etmek güzeldir ben senin yaşına gelene kadar da zaten kontrol edilemez olurum vs diyor. Çok sinirimi bozdu. İsterse benimle kavga da eder zaten korkmazmış. Bu lafları, tavırları çok şımarıkça ve saygısızca. Sizce ne yapayım bu çocuğa? Kavga etmek istiyor edip göstereyim mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Döv desem yine çözüm olmaz.Şahsen ben kuzenimi döve döve eğitmeye çaliştim sonuç ayni.

Daha 15 yaşında. Ama bana dikleniyor internetten kendisine yazdım ettiği laflara bak "bundan sonra bana nasıl davranırsan öyle dişe diş kana kan, bana karşı gelenlerin sonunu atayım, klavye delikanlısı". Ergen ama çok şımarık. Daha sonra serseriliğe özeniyor ve kavga etmek güzeldir ben senin yaşına gelene kadar da zaten kontrol edilemez olurum vs diyor. Çok sinirimi bozdu. İsterse benimle kavga da eder zaten korkmazmış. Bu lafları, tavırları çok şımarıkça ve saygısızca. Sizce ne yapayım bu çocuğa? Kavga etmek istiyor edip göstereyim mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Valla benim kardeşim bu kadar şımarık değil, ama şımardığında çok dozunu kaçırmadan biraz sesimi yükseltiyorum. Hemen fabrika ayarlarına dönüyor, tavsiyem biraz havasını indir adam olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fazla uzatmanın manası yok. Çözüm odaklı ve kısa sürede öğrenme garantili.

Hocam kendisi bile ben çocuk değilim diyor zaten öyle bir şey olursa sen öyle diyordum derim. Yüz yüze de saygısızlık yaptı defalarca ben buna rağmen sustum. Kendisi anne babasına anlatmaz zaten kendi içine atar. Kavga etmeyi isteyen de kendisi. "istesem kavga ederim bundan ne çekinir ne de korkardım."diye mesaj attı daha dün. Sizce bu kadar dili uzun velet ve kendide istiyor. Sessiz kalırsam daha da arttıracak.

Nasıl hocam? Biraz açıklarsan sevinirim.
Anne babasına anlattıysanız ama sorun çözülmediyse, tek yolu var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şaka maka, kavgaya en son çare başvurun. Hiç hiç hiç olmuyorsa dövün gitsin, kafasına yüzüne vurmayın oralar riskli.

Anne babasına anlattıysanız ama sorun çözülmediyse, tek yolu var:

Şaka maka, kavgaya en son çare başvurun. Hiç hiç hiç olmuyorsa dövün gitsin, kafasına yüzüne vurmayın oralar riskli.

Hocam anne babasının yanında öyle konuşuyor zaten onlar bişey demiyor. Hocam yüzüne vurma diyorsun iyi hoş ama kendisi hiç çekinmeden benim yüzüme vurur. İzin mi vereyim yani?

Son düzenleme:
Hocam anne babasının yanında öyle konuşuyor zaten onlar bişey demiyor. Hocam yüzüne vurma diyorsun iyi hoş ama kendisi hiç çekinmeden benim yüzüme vurur. İzin mi vereyim yani?
İzin verme dostum, ben olsam yüzünü hedef almazdım sadece, ne olacağı belli olmaz çünkü. O tabii ki de vurur, penise de hedef alır ama o düşünemiyor. İnsan ile sıradan bir hayvanın arasındaki en büyük fark, insanın düşünebilmesidir.
Tabii yüzüne vurup işi hızlıca bitirmek de bir seçenek. Pek dövüş tecrübeniz yoksa diğer vuruşlar zor gelebilir. Risk almak isterseniz yüzüne de vurabilirsiniz tabii.

İzin verme dostum, ben olsam yüzünü hedef almazdım sadece, ne olacağı belli olmaz çünkü. O tabii ki de vurur, penise de hedef alır ama o düşünemiyor. İnsan ile sıradan bir hayvanın arasındaki en büyük fark, insanın düşünebilmesidir.
Tabii yüzüne vurup işi hızlıca bitirmek de bir seçenek. Pek dövüş tecrübeniz yoksa diğer vuruşlar zor gelebilir. Risk almak isterseniz yüzüne de vurabilirsiniz tabii.
Hocam risk dediniz peki risk dediğiniz nasıl bir risk tam olarak açıklarsanız sevinirim. Tavsiye için de ayriyeten teşekkür ederim.

Hocam risk dediniz peki risk dediğiniz nasıl bir risk tam olarak açıklarsanız sevinirim. Tavsiye için de ayriyeten teşekkür ederim.
Beyin hasarı alabilir, aldığı darbeden dolayı beyin kanaması yaşayabilir, sonuç olarak ölebilir ya da sakat kalabilir, ucunda ölüm var. Rica ederim bu arada.
Ayrıca sizin küçüğünüzüm onu fark ettim, hocam demenize falan gerek yok :)

Alttan alıp kendinizi onun bir ebeveyni gibi düşünün ve bu mentalde hareket edin ve bunu yaparken tepkileriniz ve davranışlarınız sakin ve soğuk olsun. Bunları yaparsanız sizi sadece sıkıcı bir ebeveyn gibi görecektir. Benim küçük kuzenim bana benzer davranışları yapıyordu fakat önce soğuk davranarak daha sonra ondan üstün olan bir ebeveyn gibi hareket ederek araya mesafe koydum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı