Şimdi bilgisayar toplanır mı beklenmeli mi?

Bütçe
10.000-11.000
Okuyorsanız sınavlar için gerektiğini söyleyebilirsiniz.
bilgisayarın var neyine yetmiyor diyorlar ama cidden yetmiyor.
casper bir laptop var i5 4 nesil ve ge force gt 745m ekran kartı var. anladığın gibi yetersiz bir sistem ama bilgisayarın yeterli olduğunu söylüyorlar. oyun oynamak herkesin hakkı ama bunu anlamıyorlar. ne yapacağımı bilmiyorum. bir şekilde ikna etmem lazım

Vallahi ailelerimiz teknolojiden anlamadığı için açılsa yeter mantığıyla bakabiliyor. Benimkiler de öyleydi eski laptop 15. yılına giriyordu abime dedim abi üniversite falan ayağına aldıralım sende yardım et o da destek olmuştu bana o sayede almıştık.

10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?

Dostum şimdiki 10k bütçene göre 2.el bir PC çok rahat toplarsın bende bakıyorum bende toplayacağım ama 0 ürünler alacaksan ASUS TUF'ın mesela 4 GB ekran kartı 5 6K falan bu devirde heleki şimdiki zamanda 2.el toplamak gayet iyi ama dikkat etmek lazım tabii toplarken.

Vatandan bilgisayar filan almayın. Alacaksanız eğer amazondan satın alın.
istediğim özellikler sadece vatanda mevcut. Amazonda bulamadım.

i5 12400F -RTX 3060 TI istiyorum

Gaming gen tr güvenilir mi bilemedim kargo vs. sıkıntı diyorlar.
Onun dışında i5 12400F - RTX 3060TI istiyorum

Fiyatlarda ciddi düşüş olacağını sanmıyorum, aksine asgari ücret zammından sonra artacaktır. Bu ülkede bugün aldığın hersey yarın zamlandigi için ne zaman bütçeniz var ise o zaman ihtiyacınız olan şeyi alın derim

istediğim özellikler sadece vatanda mevcut. Amazonda bulamadım.

i5 12400F -RTX 3060 TI istiyorum

Gaming gen tr güvenilir mi bilemedim kargo vs. sıkıntı diyorlar.
Onun dışında i5 12400F - RTX 3060TI istiyorum
Kargo ve sayre sıkıntı ise eğer hiç alma daha iyi en azından paran boşuna gitmez ve evet dostum bunu seni düşündüğüm için söylüyorum.

10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?
Bence topla

Şuan fiyatlar gerçekten güzel. Hazır sistem toplayan, kampanya değerini yüksek tutan YouTube içerik üreticilerini takip etmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…