Dostum beklememeni tavsiye ederim. Yilbasindaki asgari ucret zammi ardindan fiyatlar tekrardan yukselecektir. Secim sonrasinda bir seyin duzelme garantisi yok. Sana tavsiyem o fiyata sifir guzel bir sistem dizmek cok zor. 2.el temiz bir kasa bulup alirsan daha mantikli olacaktir. I3 12100f veya ryzen 3600 rtx 2060 olan bir sistem senin sifir alabilecegin tum sistemlerden daha iyi oyun performansi verecektir. Olabildigin kadar hizli ol ve sistemini al. Ekran karti piyasasida mining kartlar ile 2.elde bu kadar guzel kirilmisken o paraya cok guzel 2.el bir bilgisayar alinabilir.10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?
Amazonda hazır sistem nerede var?Vatandan bilgisayar filan almayın. Alacaksanız eğer amazondan satın alın.
Knk itopyada vardı 12k ya işlemcisi i3 dü yükselten ucuza gelir benceistediğim özellikler sadece vatanda mevcut. Amazonda bulamadım.
i5 12400F -RTX 3060 TI istiyorum
Gaming gen tr güvenilir mi bilemedim kargo vs. sıkıntı diyorlar.
Onun dışında i5 12400F - RTX 3060TI istiyorum
Ülke olmuş yangın yeri, ekonominin hali ortada, halkın hali ortada, bunca şeye rağmen hâlâ hükümet değişmiyorsa, bu ülkeden umudu kesmenin vakti gelmiş demektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.