Şimdi bilgisayar toplanır mı beklenmeli mi?

Bütçe
10.000-11.000
Tam zamanı. Yıl başından önce PC al.

Kesinlikle almalısın.
1) Türkiye ekonomisi uzun bir süre bu dar boğazdan çıkamaz. Özellikle 2023'te
2) Doların artışı tamamen suni, yapmacık hamlelerle sabit tutuluyor.
3)Ekran kartlarının fiyatları düşse de diğer bileşenler hala yükselişte bu da fiyat düşüşünü minimuma indiriyor
4) Bu Kasım Aralık ayı görebileceğin en iyi fiyatlar.
Kısaca Türkiye ekonomisinin durumu, TL'nin yıpranmaya devam edeceği ve enflasyon sebebiyle, sistem almalısın. Aksi takdirde elinde para eriyecek.

10.000 lira civarında bir bütçe var ve bilgisayar toplamak istiyorum. Ama şimdi mi toplasam beklesem mi 3-4 ay? Sizce ne yapmam lazım? Şu anki fiyatlar iyi mi yoksa bekliyim mi? Ve nasıl bir şey toplamalıyım?
Dostum beklememeni tavsiye ederim. Yilbasindaki asgari ucret zammi ardindan fiyatlar tekrardan yukselecektir. Secim sonrasinda bir seyin duzelme garantisi yok. Sana tavsiyem o fiyata sifir guzel bir sistem dizmek cok zor. 2.el temiz bir kasa bulup alirsan daha mantikli olacaktir. I3 12100f veya ryzen 3600 rtx 2060 olan bir sistem senin sifir alabilecegin tum sistemlerden daha iyi oyun performansi verecektir. Olabildigin kadar hizli ol ve sistemini al. Ekran karti piyasasida mining kartlar ile 2.elde bu kadar guzel kirilmisken o paraya cok guzel 2.el bir bilgisayar alinabilir.

Hiç bekleme, daha uygun zaman bulman çok zor, ben vade farksız 12 taksit ile ekran kartımı yeniledim, sende biraz üstüne koy ve taksitle 12400 lü sistem topla.

istediğim özellikler sadece vatanda mevcut. Amazonda bulamadım.

i5 12400F -RTX 3060 TI istiyorum

Gaming gen tr güvenilir mi bilemedim kargo vs. sıkıntı diyorlar.
Onun dışında i5 12400F - RTX 3060TI istiyorum
Knk itopyada vardı 12k ya işlemcisi i3 dü yükselten ucuza gelir bence

Ben hala adam akıllı bekleyip de hayırlı sonuç alan pek görmedim(tek-tük) bu kasım'da bile çok bir şey çıkmadı. Alıp geçmek en mantıklısı bana kalırsa. 2-3 kuruş ucuza alacağım diye riske gerek yok. Ayrıca seçim zamanı ona buna fon verilecek. Yok miting parası falan filan. Kimden çıkıyor bu paralar?

Ülke olmuş yangın yeri, ekonominin hali ortada, halkın hali ortada, bunca şeye rağmen hâlâ hükümet değişmiyorsa, bu ülkeden umudu kesmenin vakti gelmiş demektir.

Yıkık, dökük, kırık, ölü ve benzeri her türlü tabirin tanımlanabileceği bir ülkede Atatürk bile gelse kolay kolay düzeltemez. Ki öyle acayip bir düzeltme hevesleri de yok. İktidar olamamış malum parti muhalefeti bizimki birazcık ama yapacak bir şey yok. Beklemekte hayır yok Türkiye'de.

Az bütçe olunca hemen toplamakta fayda var ancak bütçenin üstüne çıkılabiliyorsa az beklemek daha mantıklı çünkü yeni yılda stoklar boşalıp değiştirildiğinde çoğu ürünün fiyatı düşükten satılmaya başlayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…