Şimdi Zenfone 5 mi yoksa yaza G2 mi ?

Emre@06

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi forumlar. Benim sizlere bir sorum olacak şu anda Samsung Galaxy Ace 2 kulanmaktayım. Cihaz artık yetersiz gelmeye başladı ve değiştirmeyi düşünüyorum. Başlıkta da belirttiğim gibi şu anda gidip Zenfone 5 alabilirim ya da yaza kadar bekleyip LG G2 veya Z1 gibi cihazlar alabilirim. Bazen Zenfone almayı düşünüyorum sonra yaza kadar beklemenin daha faydalı olacağına karar veriyorum. Kısacası bir ikilemdeyim ama işte şu anda yaz çok uzak geldiği için böyle bir kıyas yapıyorum yoksa G2 ve Zenfone5 ayrı kulvarların telefonu.

Şimdi alırsam zaten Zenfone' dan başka alternatif yok ama yaza kadar beklersem 1500 civarı bir telefon alabilirim. Yaza kadar şu anda kullandığım telefonla idare etmeyi düşünüyorum. Sizce beklememeli miyim? Eğer Zenfone alırsam beni 2-3 sene götürür mü? @Egemen

Zenfone 6 aldık kurulumunu ben yaptım kullandım. Hiçbir telefon için garanti vermek mümkün değil ama Zenfone'ların 5.0 alacağını da göz önünde bulundurursak uzun ömürlü olacağını düşünüyorum. Ben Z2 sahibi olarak Zenfone 6'yı çok beğendim. Hatta her fırsatta kız arkadaşımın elinden alıp ben kullanıyorum. Memnun kalacağını düşünüyorum açıkçası.

Bende çok düşünmüştüm. Z2 kullanıcısıyım , sağolsun Egemen kardeşim tavsiye etmişti. Forumda onun yazılarını görüp almıştım. Ben senin yerinde olsam telefon almam giderim rom yüklerim telefona. Emin ol o seni yaza kadar kasmadan ilerletir. Yazında alırsın şimdide paran cebine kalır.

Hayırlı olsun şimdiden. Forumda kullanan birçok arkadaş var zaten. Pahalı telefonların yaptığı şeyleri rahatça yapabiliyor. Şık bir telefon da zaten. Görenlerin dikkatini çekiyor.

Galaxy Ace'yi ROM kurtarmaz yalnız. :) Yaza diyorsan Z2 1700-1800 TL'lere düşmüş olur belki, alırsan memnun da kalırsın ama fiyat farkı da çok yine de. :) İhtiyaçlarına göre hareket etmelisin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı