Simplazadan indirilen mod güvenli midir?

Hocam ne oldu. İndirdim çoktan ben. Taradım ve oynadım herhangi bir sıkıntı yok. @Steven Rogers.
Geçmiş olsun. Hocam bende ESET var, windows’un kendi güvenlik sistemi bulamıyor ama ESET trojan tespit etti. Zaten uçak kilitleniyordu, gereksiz takılmalar vardı. Bir kaç saat sonra PC dehşet yavaşladı. Formatladım şimdi GSX’i falan tekrar kurdum.

Geçmiş olsun. Hocam bende ESET var, Windows'un kendi güvenlik sistemi bulamıyor ama ESET trojan tespit etti. Zaten uçak kilitleniyordu, gereksiz takılmalar vardı. Birkaç saat sonra PC dehşet yavaşladı. Formatladım şimdi GSX'i falan tekrar kurdum.

Hocam bende Kaspersky, Windows mrt hepsinden tam tarama yaptım. Bir şey bulamadılar. PC'de yavaşlamada yok. CPU kullanımıda aşırı değil. Uçakta kilitlenmede yok. Başka bir yerden kapmış olmayasınız. Geçmiş olsun bu arada hocam.

Hocam bende Kaspersky, Windows mrt hepsinden tam tarama yaptım. Bir şey bulamadılar. PC'de yavaşlamada yok. CPU kullanımıda aşırı değil. Uçakta kilitlenmede yok. Başka bir yerden kapmış olmayasınız. Geçmiş olsun bu arada hocam.
Hocam sanırım öyle, sağlamından bi' formatladım, tekrar kurdum herşeyi şimdi ,A350 nasıl durumda şuan bug vs. ?

Hocam sanırım öyle, sağlamından bi' formatladım, tekrar kurdum her şeyi şimdi, A350 nasıl durumda şu an bug vs. ?

Hayırlı olsun hocam o zaman. A350'nin durumu bence iyi şu anda 1.0.0 güncellemesinde tcas sistemi açık olmasına rağmen kapalı gözüküyordu. Ben tek bu bugu yaşadım. Kimisinde sid-star seçmeme sorunu oluyormuş bende olmadı. 1.0.1 güncellemesindede performansta bir tık iyileşme oldu bende. Uçağın bayağı iyi sesleri var. Bayağı güzel bir uçak.

Hayırlı olsun hocam o zaman. A350'nin durumu bence iyi şu anda 1.0.0 güncellemesinde tcas sistemi açık olmasına rağmen kapalı gözüküyordu. Ben tek bu bugu yaşadım. Kimisinde sid-star seçmeme sorunu oluyormuş bende olmadı. 1.0.1 güncellemesindede performansta bir tık iyileşme oldu bende. Uçağın bayağı iyi sesleri var. Bayağı güzel bir uçak.
Hadi bakalım, bende indirdim şimdi :) 777'den oldukça sıkılmıştım sonunda bi' 350'miz var.

Hadi bakalım, bende indirdim şimdi :) 777'den oldukça sıkılmıştım sonunda bi' 350'miz var.
sanırım indiremedim..

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-03 001524.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-03 001524.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı