Simplazadan indirilen mod güvenli midir?

Bu kaliteli uçak modları oyundan daha pahalı zaten hocam. A350'yle ilk uçuşumu tamamladımda herhalde merdiven ya da yolcu indirme yok bulamadım ben.
Hocam GSX satın alabilirsiniz. Bu arada A350 için bi' eğitim tarzı video vs. izlediniz mi ?

Hocam GSX satın alabilirsiniz. Bu arada A350 için bi' eğitim tarzı video vs. izlediniz mi?

Hocam, mert aydını izledim 1 kere. Ondan sonra akıldan yaptım. Airbus'un sistemlerinin aynısı zaten. Tek bir fmc kısmı biraz farklı.

Hocam GSX satın alabilirsiniz. Bu arada A350 için bi' eğitim tarzı video vs. izlediniz mi?

Hocam simplazadan fenix A320 yüklenir mi? Çalışıyor mu? Satın almaktan başka çare yok mu?

Son düzenleme:
Hocam, mert aydını izledim 1 kere. Ondan sonra akıldan yaptım. Airbus'un sistemlerinin aynısı zaten. Tek bir fmc kısmı biraz farklı.

Hocam simplazadan fenix A320 yüklenir mi? Çalışıyor mu? Satın almaktan başka çare yok mu?
Hocam ben satın aldım fenixi, ama arkadaşım kullanıyor güncel sürüm olmadığını söylemişti. Parasına değiyor gibi aslında bi bakabilirsiniz

Hocam ben satın aldım fenixi, ama arkadaşım kullanıyor güncel sürüm olmadığını söylemişti. Parasına değiyor gibi aslında bir bakabilirsiniz.

Yarın bir deneyeceğim hocam. Uçak aşırı pahalı olmasa alırımda. Aşırı pahalı. Pek fazla eski bir sürümde değil herhalde. 2020 için internette en yeni sürüm onu bulabildim. İnşallah herhangi bir sorun çıkmaz.

Hocam iyi günler kusura bakmayın konuyu tekrar açacağım ama Sim Plaza'da şu anda hangi uçaklar güvenli ve MSFS 2024 uyumlu?

Hocam iyi günler kusura bakmayın konuyu tekrar açacağım ama SIM Plaza'da şu anda hangi uçaklar güvenli ve MSFS 2024 uyumlu?

Hocam, ben simplazanın her şeyine güvenip indiririm. Bayağı bir şey indirmişimdir. Bir sıkıntı yaşamadım. Simplazanın modları güvenli. Ancak şu aralar hiçbir yeni uçak gelmiyor. MSFS 2020 kullanıcısı olduğum içinde MSFS 2024 konusunu bilmiyorum. Ben size Reddit'te simplaza ve flightsim_pirate gruplarına katılmanızı öneririm. Ancak oradaki modlar virüslü olabiliyor. Taratıp indirirsiniz. Özellikle 2. söylediğim grupta bayağı bir mod var. Hangi modu istediğinizi söylerseniz yardımcıda olabilirim.

Hocam cevap için teşekkürler, A350 ile B777 pmdg indirmeyi deneyeceğim kendi sitesinden. Kimileri modsfire harici siteler virüslü falan demiş. Modsfire ile indireceğim.

Hocam rica etsem şuraya bir bakabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Hocam cevap için teşekkürler, A350 ile B777 pmdg indirmeyi deneyeceğim kendi sitesinden. Kimileri modsfire harici siteler virüslü falan demiş. Modsfire ile indireceğim.

Hocam rica etsem şuraya bir bakabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam linklerin VirusTotal sonuçları temiz ancak dosyaları bilemem. Sisteminizde sağlam bir antivirüs varsa indirdikten sonra taratırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı