Yarın bir deneyeceğim hocam. Uçak aşırı pahalı olmasa alırımda. Aşırı pahalı. Pek fazla eski bir sürümde değil herhalde. 2020 için internette en yeni sürüm onu bulabildim. İnşallah herhangi bir sorun çıkmaz.
Hocam, ben simplazanın her şeyine güvenip indiririm. Bayağı bir şey indirmişimdir. Bir sıkıntı yaşamadım. Simplazanın modları güvenli. Ancak şu aralar hiçbir yeni uçak gelmiyor. MSFS 2020 kullanıcısı olduğum içinde MSFS 2024 konusunu bilmiyorum. Ben size Reddit'te simplaza ve flightsim_pirate gruplarına katılmanızı öneririm. Ancak oradaki modlar virüslü olabiliyor. Taratıp indirirsiniz. Özellikle 2. söylediğim grupta bayağı bir mod var. Hangi modu istediğinizi söylerseniz yardımcıda olabilirim.
Hocam cevap için teşekkürler, A350 ile B777 pmdg indirmeyi deneyeceğim kendi sitesinden. Kimileri modsfire harici siteler virüslü falan demiş. Modsfire ile indireceğim.
Hocam cevap için teşekkürler, A350 ile B777 pmdg indirmeyi deneyeceğim kendi sitesinden. Kimileri modsfire harici siteler virüslü falan demiş. Modsfire ile indireceğim.