Simpsons Kahramanmaraş depremi kehaneti

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Instagram'da malum oyun bozan dayıların bir videosuna denk geldim. Malum HAARP muhabbeti açmışlar. Sözde HAARP gemisi boğaza demirlemiş falan. Birisinin de yorumu dikkatimi çekmişti. Simpsonlar'daki Kahramanmaraş'a giden gemiden bahsediyordu ve üstteki video onunla ilgili. Gemiyi yardım gemisi olarak yorumlamışlar. Bu direkt depremi bildiklerine mi işaret ediyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bahsettikleri HAARP olayını da bunun üzerine yorumluyorlar

Son düzenleme:

Instagram'da malum oyun bozan dayıların bir videosuna denk geldim. Malum haarp muhabbeti açmışlar. Birisinin de yorumu dikkatimi çekmişti. Simpsonlar'daki Kahramanmaraş'a giden gemiden bahsediyordu ve üstteki video onunla ilgili. Gemiyi yardım gemisi olarak yorumlamışlar. Bu direkt depremi bildiklerine mi işaret ediyor?

Bahsettikleri haarp olayını da bunun üzerine yorumluyorlar.

İsal oldum.

Bana da saçma geliyor da. Kahramanmaraş denizi olan bir şehir değil. Neden özellikle orası?

Haarp ile deprem tetiklendiğine inanan Hulk'a da inansın.
HAARP'ı kim ilk böyle tanıttıysa büyük manipülasyon uzmanı. Millet kayıtsız şartsız inandı adama.

Bana da saçma geliyor da. Kahramanmaraş denizi olan bir şehir değil. Neden özellikle orası?
Ve aynı zamanda şuda var. Neden depremden sonra konuşuldu? Herkes bu dizinin senaristi gibi geziyor "ya abi Simpsons yaaaa" filan diyorlar. Neden depremden önce konuşmadınız? Depremden önce izlemediniz mi bu diziyi?

Ve aynı zamanda şuda var. Neden depremden sonra konuşuldu? Herkes bu dizinin senaristi gibi geziyor "ya abi Simpsons yaaaa" filan diyorlar. Neden depremden önce konuşmadınız? Depremden önce izlemediniz mi bu diziyi?
Ben hiç izlemedim ama bu bölüm varmış gerçekte montaj değilmiş.

HAARP'ı kim ilk böyle tanıttıysa büyük manipülasyon uzmanı. Millet kayıtsız şartsız inandı adama.
Haarp'ın amacı iyonosferi incelemek. Ve bu ad tesisin adı içindeki sistemin değil. Ve haarp gibi tesislere diğer ülkelerde sahip. Neden Amerika? Evet en güçlüsü Haarp ama neden Amerika?

1692046006494.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı