Aynı sorunu yaşayanları gördüm fakat bilgisayar hakkında bilgi sahibi olmadığım için yanlış yolları yapmış olabilirim.
Oyunu Origin'den aldım. İlk yüklediğim günden beri hata veriyor. Gösterilen bütün yolları yapmış olsam da neredeyse 1 aydır hala düzeltemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rica etsem attıklarıma göre hangi dosyayı filtrelemem gerektiğini açıklayabilir misiniz? Bahsettiği DLL dosyasının ismini yazarak filtreledim ama raporda bir şey çıkmadı :/
İlginç. Hata ekranındaki sorunlu dosya raporda görünmüyor. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Olmazsa hata ekranından yola çıkarak bir şeyler yaparız.
İlginç. Hata ekranındaki sorunlu dosya raporda görünmüyor. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Olmazsa hata ekranından yola çıkarak bir şeyler yaparız.
Yapmasaydınız keşke. İnternetten DLL dosyası indirmeyi tavsiye etmiyorum, güvenilir gelmiyor. Zaten onun için de bir çözümüm vardı, önce dosya doğrulamayı deneyin diye yazmamıştım.
İndirip attığınız dosyayı silin, sonra denetim masasından bütün C++ 2013 ve 2015'ler ile 2015-2019 yazanları kaldırın. Son olarak aşağıdakileri indirip kurun.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.