Sims 4 TS4.exe 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

bngsu

Femtopat
Daha fazla  
Aynı sorunu yaşayanları gördüm fakat bilgisayar hakkında bilgi sahibi olmadığım için yanlış yolları yapmış olabilirim.
Oyunu Origin'den aldım. İlk yüklediğim günden beri hata veriyor. Gösterilen bütün yolları yapmış olsam da neredeyse 1 aydır hala düzeltemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1602147252574.png

Kaldırdıktan sonra attığım linkten kurdunuz, değil mi?

Sorun değişmiş görünüyor. Yeni bir rapor paylaşın, dosya konumundan veya daha başka sorunlu dosya var mı emin olalım.

Evet aynen dediklerinizi yaptım. Yeni raporu neye göre ve nasıl yapmalıyım, önceki gibi filtre kullanacak mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Filtreyi DLL dosyası için yapmayacaksınız. İlk yaptığınız doğruydu aslında. TS4.exe için rapor alacaksınız.

Filtreleme kısmında "Reset Filter" seçeneğini uygulayın ve videoya göre bahsettiğim dosya adına yeni bir rapor alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Filtreleme kısmında "reset filter" seçeneğini uygulayın ve videoya göre bahsettiğim dosya adına yeni bir rapor alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlginç. Hata ekranındaki sorunlu dosya raporda görünmüyor. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Olmazsa hata ekranından yola çıkarak bir şeyler yaparız.

İlginç. Hata ekranındaki sorunlu dosya raporda görünmüyor. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyin. Olmazsa hata ekranından yola çıkarak bir şeyler yaparız.

Yapacağım fakat Origin hesabım offline mode diyor, Online olup oyunu repair yapamıyorum.

Hallettim, sonunda açıldı. Çok teşekkür ederim. Söylediği DLL dosyasını indirip klasöre attım ve açıldı. :')

Yapmasaydınız keşke. İnternetten DLL dosyası indirmeyi tavsiye etmiyorum, güvenilir gelmiyor. Zaten onun için de bir çözümüm vardı, önce dosya doğrulamayı deneyin diye yazmamıştım.

İndirip attığınız dosyayı silin, sonra denetim masasından bütün C++ 2013 ve 2015'ler ile 2015-2019 yazanları kaldırın. Son olarak aşağıdakileri indirip kurun.
Önerdiğim çözüm budur. Çünkü elle DLL dosyası atmak bir oyunda sorunu çözse de başka bir oyunda sorun çıkarabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı